ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νταλάρας για Καλογιάννη: «Φωνή που γέμισε τα σπίτια των ανθρώπων»

Ο τραγουδιστής Αντώνης Καλογιάννης πέθανε σήμερα (11/2) σε ηλικία 85 ετών και ο Γιώργος Νταλάρας τον αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο. 
Νταλάρας για Καλογιάννη: «Φωνή που γέμισε τα σπίτια των ανθρώπων»

Ο τραγουδιστής Αντώνης Καλογιάννης πέθανε σήμερα (11/2) σε ηλικία 85 ετών και ο Γιώργος Νταλάρας που ήταν καλός του φίλος του, τον αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο. 

Ο Γιώργος Νταλαράς τόνισε πως ο Αντώνης Καλογιάννης είναι ένας καλλιτέχνης που γέμισε τα σπίτια των ανθρώπων με ωραία τραγούδια, για να προσθέσει ότι ταξίδεψε τα τραγούδια που δημιούργησε ο Μίκης Θεωδοράκης, σ’ όλο τον κόσμο».

Ο ανθρώπινος αλλά και «καλοκεντραρισμένος» αποχαιρετισμός του Γιώργου Νταλάρα στον Αντώνη Καλογιάννη:

«Μικραίνει ο κόσμος… Η φωνή του Αντώνη γέμισε τα σπίτια των ανθρώπων για πολλές δεκαετίες με ωραία τραγούδια.

Τους συντρόφευσε στις χαρές και τις λύπες τους.

Και πάνω απ’ όλα ο Αντώνης Καλογιάννης, με ταπεινότητα και σθένος, ταξίδεψε τα τραγούδια του Μίκη σ’ όλο τον κόσμο σε χρόνια δύσκολα.

Δεσποινάκι, Ελένη, η σκέψη και η αγάπη μας είναι κοντά σας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νταλάρας για Καλογιάννη: «Φωνή που γέμισε τα σπίτια των ανθρώπων»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.