ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ντελίβερι στα χιόνια : Ψάχνετε να παραγγείλετε;

Η Μήδεια είναι εδώ και χτυπά τη χώρα από άκρη σε άκρη, χιόνια πέφτουνε παντού! Το delivery φαγητου στα χιόνια ομως ειναι ιδιαίτερη περίπτωση.
Ντελίβερι στα χιόνια : Ψάχνετε να παραγγείλετε;

Ντελίβερι στα χιόνια! Delivery φαγητού στα χιόνια. Κάτι που είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Μια ξεχωριστή κατάσταση. Ας είναι οι θερμοκρασίες στα… τάρταρα.

Ντελίβερι στα χιόνια

Η Μήδεια είναι εδώ και χτυπά τη χώρα από άκρη σε άκρη, χιόνια πέφτουνε παντού και οι θερμοκρασίες είναι στα τάρταρα. Το κρύο όμως όπως όλοι ξέρουμε εκτός από τον καναπέ, τη ζέστη, την κουβέρτα και το Netflix θέλει και… θερμίδες. Το delivery φαγητου στα χιόνια όμως Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση.

Είτε πρόκειται για σουβλάκι, είτε για πίτσα, για κρέπα ή κινέζικο, η αναζήτηση φαγητού σήμερα και αύριο θα δυσκολέψει αφού τα περισσότερα καταστήματα αποφάσισαν να κατεβάσουν ρολά. Υπάρχουν όμως κάποια που παραμένουν ανοιχτά και έχουν υπαλλήλους που κανονικά συνεχίζουν τη διανομή.

Ποια είναι αυτά;

Δεν ξέρουμε.

Γιατί η λύση αυτές τις μέρες δεν είναι να βρεις τελικά το κατάστημα εκείνο που θα σου στείλει το φαγητό. Η λύση βρίσκεται στο σπίτι σου, στο ντουλάπι και το ψυγείο σου.
Τηγάνισε δυο αυγά, φτιάξε ένα τοστάκι, άνοιξε μια κονσέρβα τόνου – αν δεν εχεις φυσικά φροντίσει να προμηθευτείς υλικά για να μαγειρέψεις κανονικά αυτές τις μέρες που όλοι αναμέναμε την κακοκαιρία.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραγγείλεις σήμερα και αύριο. Οι δρόμοι γλιστράνε , μπορεί να γίνουν επικίνδυνοι και για έναν απλό περίπατο, πολλω δε μαλλον για βάρδια κανονική πάνω σε ένα παπάκι.

Συνταγή για ψημένο τοστάκι :

2 φέτες ψωμί του τοστ
Μια φέτα τυρί του τοστ
Μια φέτα ζαμπόν
Ψήνουμε σε τοστιέρα
Τρώμε

Δείτε τηλεοπτικό ρεπορτάζ για την κακοκαιρία μέχρι πριν λίγη ώρα…

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντελίβερι στα χιόνια : Ψάχνετε να παραγγείλετε;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γρηγόρης Κεντητός

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.