ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ντιν Κέιν: Ο «Superman» τα χώνει στην DC Comics για φτηνή εκμετάλλευση του ήρωα που τον κάνουν αμφιφυλόφιλο!

Ο Ντιν Κέιν μίλησε έξω από τα δόντια και είπε την ωμή αλήθεια για την DC και τις κινήσεις της που αφορούν τον νέο Superman!
Ντιν Κέιν: Ο «Superman» τα χώνει στην  DC Comics για φτηνή εκμετάλλευση του ήρωα που τον κάνουν αμφιφυλόφιλο!

Αρκετή συζήτηση έχει ξεσηκώσει η κίνηση της DC να δημιουργήσει έναν νέο Superman, ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος, κάνοντας τον Ντιν Κέιν να πάρει θέση για τα όσα λέγονται και γράφονται.

Συγκεκριμένα ο τηλεοπτικός Superman, που ήταν πρωταγωνιστής της σειράς «Lois & Clark: The New Adventures of Superman», την… έπεσε στη DC λέγοντας πως η κίνηση αυτή δεν είναι τολμηρή και θαρραλέα, όπως πολλοί ανέφεραν.

Μάλιστα ο Ντιν Κέιν τόνισε ότι η ίδια η εταιρεία θα πρέπει να πάρει μία διαφορετική πορεία και να ασχοληθεί με το «πραγματικό κακό που υπάρχει στον κόσμο που ζούμε».

Μιλώντας ανοιχτά ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για μία πρωτοποριακή κίνηση, αφού εν έτει 2021 το να δημιουργήσεις ένα gay χαρακτήρα, ακόμα και αν είναι τόσο ιστορικός, είναι απλά μία φτηνή εκμετάλλευση και must της εποχής.

Αναφέρθηκε παράλληλα ότι έχουν γίνει ακόμα περισσότερες κινήσεις στο παρελθόν, ενώ και στη σειρά που έπαιξε, τη «Supergirl» κάνοντας τον πατέρα της πρωταγωνίστριας, η ίδια του η κόρη ήταν ομοφυλόφιλη.

Έτσι τόνισε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν τολμηρό πριν από 20 χρόνια,  ωστόσο πλέον θα ήταν πολύ πιο σωστό να δημιουργηθεί ένας χαρακτήρας ο οποίος θα παλεύει και θα αγωνίζεται για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και των γυναικών για παράδειγμα στο Ιράν με την παρουσία των Ταλιμπάν και πολύ άλλα σοβαρά προβλήματα.

Δείτε τα όσα είπε:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντιν Κέιν: Ο «Superman» τα χώνει στην DC Comics για φτηνή εκμετάλλευση του ήρωα που τον κάνουν αμφιφυλόφιλο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.