ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ντοκιμαντέρ για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου κωφών ανδρών

Με πολλαπλά μηνύματα για όλους
Ντοκιμαντέρ για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου κωφών ανδρών

Με τίτλο «Ακούοντες στη χώρα των κωφών» θα παρουσιαστεί το ντοκιμαντέρ για τα όσα πέτυχε η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Κωφών Ανδρών στο 9ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κωφών Ανδρών, που διεξήχθη 2-15 Ιουνίου 2019 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Ακούοντες στη χώρα των κωφών»

Παρουσίαση ντοκιμαντέρ για την επιτυχία της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Κωφών στο 9ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κωφών Ανδρών (2-15 Ιουνίου 2019, Ηράκλειο/Κρήτη).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάνος Καμμένος: Ο σοβαρός λόγος που έμεινε 65 κιλά

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 ́, στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής θα προβληθεί, για πρώτη φορά στο κοινό, το ντοκιμαντέρ «Ακούοντες στη χώρα των κωφών», με θέμα την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Κωφών Ανδρών.

Με μοναδικό μέσο την αγάπη για τον αθλητισμό, το μεράκι και την ανιδιοτέλεια, μια ομάδα τριών δημοσιογράφων φέρνει στο φως άγνωστες πτυχές της επιτυχίας που σημείωσε η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Κωφών στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κωφών Ανδρών που έλαβε χώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης το καλοκαίρι που πέρασε.

Από την πρώιμη στελέχωση της ομάδας, την πορεία μέχρι τον μικρό τελικό και την κατάληψη της τρίτης θέσης, έως την προσπάθεια ενημέρωσης όλων όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής. Το ντοκιμαντέρ πραγματοποιεί μια ειλικρινή διείσδυση στον κόσμο των κωφών-βαρήκοων, τονίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην προσπάθεια να βρουν τρόπους αθλητικής έκφρασης.

Το δικαίωμα στον αθλητισμό για όλους παραμένει πάντα επίκαιρο και αποτελεί μέσο αυτοπραγμάτωσης των μελών μιας κοινωνίας. Μέσα από την προβολή του ντοκιμαντέρ, παρουσιάζεται η προσπάθεια μιας ομάδας ποδοσφαίρου να αγγίξει την κορυφή της Ευρώπης. Η προσήλωση στον στόχο και η αλληλεγγύη είναι στοιχεία που ο αθλητισμός μπορεί να εμφυσήσει στο άνθρωπο, χαρίζοντάς του ταυτόχρονα μοναδικές στιγμές και συγκινήσεις.

Για την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών,

O Γεν. Γραμματέας Ο Πρόεδρος
Κορδονούρης Παναγιώτης Σταυρακάκης Ιωσήφ»

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντοκιμαντέρ για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου κωφών ανδρών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.