ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ντροπή: Φρικιαστικό γκράφιτι με δαίμονες στην πλατεία Αττικής, με την ανοχή του Δήμου!

Ένα αποκρουστικό γκράφιτι καθαρά σατανιστικής χροιάς ζωγραφίστηκε στην πλατεία Αττικής, με την ανοχή του Δήμου Αθηνών!
Ντροπή: Φρικιαστικό γκράφιτι με δαίμονες στην πλατεία Αττικής, με την ανοχή του Δήμου!

Ένα γεγονός που αποτελεί ντροπή και προκαλεί πολλά ερωτηματικά, είναι το φρικιαστικό γκράφιτι που έγινε σε παρακείμενο τοίχο της Πλατείας Αττικής, όπου κάποιοι ζωγράφισαν μια – μεγάλων διαστάσεων – αναπαράσταση με σατανικές μορφές και με έκδηλα μηνύματα αποκρυφισμού.

Σε μια μεριά αυτού του κατάπτυστου γκράφιτι εμφανίζεται ολόσωμος ο Σατανάς, τραγοπόδαρος, με κέρατα, με φτερά, και με τέσσερα χέρια που «ευλογούν». Μαύρες σφαίρες αιωρούνται και δίνουν την εντύπωση πλανητών και άλλων διαστάσεων, ενώ εμφανίζονται και άλλοι ζωόμορφοι δαίμονες και αποκρουστικές μορφές που «διακοσμούν» αυτό το ανοσιούργημα.

Είχε επίγνωση ο Δήμος Αθηνών για αυτό το αίσχος;

Σε μια Ορθόδοξη χριστιανική χώρα, εμφανίζονται από το πουθενά «μνημεία» σατανιστικής λατρείας σε ένα κεντρικότατο σημείο της πρωτεύουσας κάτω από τη μύτη των αρμοδίων; Ή μήπως και με τη συναίνεση τους; Μια αναπαράσταση του ίδιου του Σατανά ζωγραφίζεται στην καρδιά της πόλης και οι υπεύθυνοι το αντιμετωπίζουν σαν… «τέχνη»;

Αυτό το έκτρωμα που καταλαμβάνει αρκετά μέτρα χώρου, φαίνεται από όλη τη γύρω περιοχή και αναρωτιέται κανείς αν είχε επίγνωση ο δήμος και η αρμόδια υπηρεσία του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη.

Αν ο κ. Μπακογιάννης ή συνεργάτες του γνώριζαν για αυτό το «εικαστικό» σκουπίδι που προσβάλλει την επικρατούσα θρησκεία και το ανέχονταν, τότε θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις στο γιατί άφησαν να ζωγραφιστεί σε μια κεντρική πλατεία κάτι που πρεσβεύει μια εγκληματική και μισανθρωπική δοξασία. Αυτή του σατανισμού.

Γιατί εδώ δεν μιλάμε για κάτι… αφηρημένο. Μιλάμε για κανονική απεικόνιση του διαόλου.

Αν οι υπεύθυνοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τον σατανά και την λατρεία του, θα είχαν δικαίωμα να βάλουν όσες εικόνες του θέλουν στα σπίτια τους, όχι σε κοινόχρηστο χώρο ο οποίος ανήκει στους δημότες. Οι οποίοι δεν ρωτήθηκαν από κανένα για να έρχονται τα μάτια τους αντιμέτωπα με ένα τέτοιο αίσχος.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, πολίτες που αγανάκτησαν με την ύπαρξη του προκλητικού γκράφιτι, έδρασαν ακτιβιστικά και έσβησαν τις αποκρουστικές μορφές. Κάτι που θα έπρεπε να το κάνει πρώτα ο δήμος και όχι να επιδεικνύει παγερή αδιαφορία, για ένα θέμα που έχει προκαλέσει σάλο εδώ και αρκετές μέρες.

Πέρα από τις πομπώδεις (άλλα κενές περιεχομένου) πολιτικές με μεγάλους περιπάτους, πλατάνια στην Πανεπιστημίου κλπ, ο Δήμαρχος θα έπρεπε να προσέχει περισσότερο τις υποτιθέμενες «εικαστικές παρεμβάσεις» της πόλης και να μην επιτρέπει να ρυπαίνεται με εικόνες που προάγουν το σκότος και τον μεσαίωνα.

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Τράπεζες: Τέλος στην ανάληψη μετρητών με κάρτα στα ΑΤΜ σύντομα! – Πώς θα γίνεται

Τράπεζες: Τέλος στην ανάληψη μετρητών με κάρτα στα ΑΤΜ σύντομα! – Πώς θα γίνεται

Η ανάληψη χρημάτων από τα ΑΤΜ με τη χρήση κάρτας σταδιακά θα σταματήσει - Η ανάληψη θα γίνεται μέσω κινητού.

Κοινωνία
Κοινωνία: Η κεκρυμμένη αγιότητα του παπά -Ανανία! 4 χρόνια από τότε που (δεν) έφυγε… Γιατί όλοι χρωστάμε κάτι στον πατερούλη Ανανία… Εις μνημόσυνον αιώνιον…

Η κεκρυμμένη αγιότητα του παπά -Ανανία! 4 χρόνια από τότε που (δεν) έφυγε… Γιατί όλοι χρωστάμε κάτι στον πατερούλη Ανανία… Εις μνημόσυνον αιώνιον…

Ο π. Ευθύμιος Κερμελής σε ένα κείμενο από τα πολλά που θα υπάρξουν στις 15 Μαϊου στον Αμφοτεροδέξιο με αφορμή τη συμπλήρωση 4 ετών από τότε που (δεν) έφυγε ο πατέρας Ανανίας...

Κοινωνία
Κοινωνία: Νικόλαος Παπαδόπουλος: Διαδικτυακό ψήφισμα για την απομάκρυνση των βλάσφημων έργων στην Εθνική Πινακοθήκη – «Καλούμε την Πολιτεία να σεβαστεί την πίστη μας»

Νικόλαος Παπαδόπουλος: Διαδικτυακό ψήφισμα για την απομάκρυνση των βλάσφημων έργων στην Εθνική Πινακοθήκη – «Καλούμε την Πολιτεία να σεβαστεί την πίστη μας»

Ο ανεξάρτητος βουλευτής που κατέβασε τα βέβηλα έργα, συνεχίζει τη μάχη με ένα ψήφισμα διαμαρτυρίας που οφείλουμε να στηρίξουμε όλοι

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Pfizergate: Υπόλογη η Φον ντερ Λάιεν για τα SΜS με Μπουρλά – Μια πρώτη σπουδαία νίκη για όσους μάχονταν τη σκιώδη προώθηση των εμβολίων

Pfizergate: Υπόλογη η Φον ντερ Λάιεν για τα SΜS με Μπουρλά – Μια πρώτη σπουδαία νίκη για όσους μάχονταν τη σκιώδη προώθηση των εμβολίων

Απόφαση - κόλαφος από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Η Κομισιόν παραβίασε τους κανόνες διαφάνειας για την αγορά των εμβολίων από τη Pfizer

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Πάρτι «μαύρου» χρήματος στα ενοίκια – Μικρό καλάθι από τα δηλωμένα ποσά

Πάρτι «μαύρου» χρήματος στα ενοίκια – Μικρό καλάθι από τα δηλωμένα ποσά

Παρά τα συνεχή μέτρα και τις ψηφιακές μεταρρυθμίσεις, η φοροδιαφυγή στα ενοίκια ανθεί. Τα πραγματικά ποσά που πληρώνονται ξεπερνούν κατά πολύ τα δηλωμένα στην Εφορία

Κοινωνία
Κοινωνία: Είσοδος στα Πανεπιστήμια…όπως στα γήπεδα με Πανεπιστημιακή ταυτότητα

Είσοδος στα Πανεπιστήμια…όπως στα γήπεδα με Πανεπιστημιακή ταυτότητα

Νέο σύστημα ελέγχου σχεδιάζεται για την πρόσβαση στα ΑΕΙ, με «ηλεκτρονικές πύλες» και πανεπιστημιακή κάρτα, στα πρότυπα των γηπέδων.

Κοινωνία
Κοινωνία: «Γιαβόλ» Μητσοτάκη στον Μερτς για επιστροφές μεταναστών από Γερμανία – Δεν έφερε την παραμικρή αντίρρηση

«Γιαβόλ» Μητσοτάκη στον Μερτς για επιστροφές μεταναστών από Γερμανία – Δεν έφερε την παραμικρή αντίρρηση

Υπό τις «προσταγές» του νέου Γερμανού Καγκελάριου, ο Μητσοτάκης συνεχίζει ακάθεκτος να μεταχειρίζεται την Ελλάδα ως «αποθήκη» λαθρομετανάστευσης

Κοινωνία
Κοινωνία: Καταπέλτης η Καρυστιανού για πόρισμα Καρώνη: «Είναι έκτρωμα και ύβρις για τους νεκρούς – Άνθρωποι αδίστακτοι τοποθετούν εμπόδια»

Καταπέλτης η Καρυστιανού για πόρισμα Καρώνη: «Είναι έκτρωμα και ύβρις για τους νεκρούς – Άνθρωποι αδίστακτοι τοποθετούν εμπόδια»

«Εσείς και όλοι όσοι στάθηκαν δίπλα στο ΜΑΥΡΟ που μας χτυπά αλύπητα και νομίζει ότι θα μας γονατίσει. Πλανάστε όλοι πλάνην οικτράν!»

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Σοβαρά κενά και άλματα λογικής στο πολυαναμενόμενο πόρισμα του ΕΜΠ – Βασίζεται στα αμφισβητήσιμα βίντεο Καπερνάρου

Τέμπη: Σοβαρά κενά και άλματα λογικής στο πολυαναμενόμενο πόρισμα του ΕΜΠ – Βασίζεται στα αμφισβητήσιμα βίντεο Καπερνάρου

Το πόρισμα του καθηγητή του ΕΜΠ, Δημήτρη Καρώνη, δεν εξηγεί τεχνικά τη δημιουργία της πυρόσφαιρας, ενώ απορρίπτει a priori την ύπαρξη παράνομου φορτίου!

Κοινωνία