ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ντροπή: Η κυβέρνηση «έβγαλε λάδι» τον υβριστή Μόσιαλο – «Προσωπική άποψη» η άθλια βλασφημία της Παναγίας!

Ο Γιάννης Οικονόμου απέδειξε πως η κυβέρνηση επικροτεί την εξύβριση των Θείων και τον αντιχριστιανισμό, δηλώνοντας πως ο βλάσφημος Μόσιαλος απλά... «εξέφρασε προσωπική άποψη»!
Ντροπή: Η κυβέρνηση «έβγαλε λάδι» τον υβριστή Μόσιαλο – «Προσωπική άποψη» η άθλια βλασφημία της Παναγίας!

Η κυβέρνηση καλύπτει τον Η. Μόσιαλο: Μόλις χθες η Sportime έγραφε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει ή να πάρει θέση και να αποπέμψει τον βλάσφημο Ηλία Μόσιαλο ειδάλλως αποδεικνύεται συμμέτοχος στην ελεεινή βλασφημία της Παναγίας.

Και τελικά η κυβέρνηση απέδειξε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως αποτελεί ένα πολιτικό μόρφωμα που δεν έχει καμία σχέση με τις παραδοσιακές αξίες της Νέας Δημοκρατίας. Αφού ο Γιάννης Οικονόμου σήμερα «έβγαλε λάδι» τον Ηλία Μόσιαλο και τη κατάπτυστη βλασφημία του, αποδείχθηκε πως το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη γίνεται και επίσημα «συνέταιρος» με τη βλασφημία και τον χλευασμό των χριστιανών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όλες αυτές τις μέρες δεν πήρε καμία θέση και επέβαλλε μια προστατευτική «γραμμή» προς τον υβριστή και σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε να υπερασπιστεί και ανοιχτά την αθλιότητα που ανάρτησε ο Ηλίας Μόσιαλος.

Κυβέρνηση: Ο Ηλίας Μόσιαλος είναι απολύτως κατοχυρωμένος να… βλασφημεί!

«Ο Ηλίας Μόσιαλος εξέφρασε προσωπική άποψη στο πλαίσιο του ιδιωτικού του βίου, η ελευθερία του βίου είναι απολύτως κατοχυρωμένη ακόμα και όταν ο λόγος αυτός είναι άκομψος για πολύ κόσμο, ή και προσβλητικός για τα πιστεύω του. Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση δεν σχολιάζει απόψεις», είπε ο Γιάννης Οικονόμου δίνοντας ξεκάθαρο κυβερνητικό «συγχωροχάρτι» στον υβριστή των Θείων!

Κατάντια και αποτροπιασμός για την απαράδεκτη κάλυψη που προσφέρει η κυβέρνηση σε έναν βλάσφημο. «Προσωπική άποψη» η άθλια βλασφημία κατά της Παναγίας, από ένα πρόσωπο κρατικής ευθύνης!

Το τι κάνει στον ιδιωτικό του βίο ο κ. Μόσιαλος δεν ενδιαφέρει κανέναν, άλλα από τη στιγμή που εξύβρισε τα θεία και πρόσβαλλε τους χριστιανούς ΔΗΜΟΣΙΑ, αυτό αποτελεί προϊόν απεχθούς ρατσισμού από άτομο που βρίσκεται σε υπεύθυνη θέση.

Η κυβέρνηση λοιπόν επιλέγει συνειδητά να κρατά στη θέση του, έναν ρατσιστή και αντιχριστιανό επιστήμονα. Άρα αποδέχεται πως ο ρατσισμός και ο αντιχριστιανισμός είναι θεμιτός και αποδεκτός από το μόρφωμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Χρήσιμο είναι και αυτό, για να ξέρει ο κόσμος τι ακριβώς πρεσβεύει η κυβέρνηση και τι αίσχη επιλέγει να υπερασπιστεί! Χρήσιμο και για τους βουλευτές της κυβέρνησης που δυσαρεστήθηκαν από τη βλασφημία Μόσιαλου, για να καταλάβουν σε τι παράταξη βρίσκονται!

Όταν θίγονται πολιτικά πρόσωπα από δηλώσεις, ξεσπά «πόλεμος», γίνονται διαγραφές, πέφτουν λογαριασμοί, εφαρμόζεται ο αντιρατσιστικός νόμος. Όταν υβρίζεται το πάνσεπτο πρόσωπο της Θεοτόκου, η αλητεία αυτή χαρακτηρίζεται «προσωπική άποψη»!

Βέβαια, αν κάποιος συνεργάτης ή πολιτικός της κυβέρνησης έβριζε χυδαία και δημόσια κάποιο ιερό πρόσωπο άλλης θρησκείας, ο κ. Οικονόμου θα τολμούσε να βγει και να πει πως είναι… «προσωπική άποψη»;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντροπή: Η κυβέρνηση «έβγαλε λάδι» τον υβριστή Μόσιαλο – «Προσωπική άποψη» η άθλια βλασφημία της Παναγίας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.