ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΤΡΟΠΗ! Οι ΛΟΑΤΚΙ Ελλάδας έβαλαν τη δική τους σημαία αντί της ελληνικής σε πίνακα για το 1821!

Σε μια απαράδεκτη και κατακριτέα ανάρτηση που προσβάλλει την Ελλάδα και την ελληνική σημαία προέβησαν οι ΛΟΑΤΚΙ Ελλάδας.
ΝΤΡΟΠΗ! Οι ΛΟΑΤΚΙ Ελλάδας έβαλαν τη δική τους σημαία αντί της ελληνικής σε πίνακα για το 1821!

Σε μια απαράδεκτη και κατακριτέα ανάρτηση που προσβάλλει την Ελλάδα και την ελληνική σημαία προέβησαν οι ΛΟΑΤΚΙ Ελλάδας.

Συγκεκριμένα οι ΛΟΑΤΚΙ Ελλάδας σε ανάρτησή τους στο instagram αντικατέστησαν σε πίνακα του Θεόδωρου Βρυζάκη, για την Ελληνική Επανάσταση, την ελληνική σημαία με τη δική τους!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό πρόκειται για ένα άκρως προσβλητικό ποστάρισμα που προκάλεσε την έντονη αντίδραση όσων την αντίκριζαν στο διαδίκτυο.

O πρωτότυπος πίνακας είναι έργο του ζωγράφου Θεόδωρου Βρυζάκη, του 1865 και φιλοξενείται στην Εθνική Πινακοθήκη όντας γνωστός ως ο «Όρκος των Αγωνιστών».

Οι ΛΟΑΤΚΙ Ελλάδας που είχαν την ατυχέστατη έμπνευση να αφαιρέσουν την Ελληνική σημαία και να βάλουν έγραψαν ως λεζάντα: «Η κάθε γενιά, σε κάθε εποχή, δίνει έναν δικό της αγώνα, από την επανάσταση του 2021 ως το me too ως την απόκτηση των αυτονόητων δικαιωμάτων, όπου υπάρχει καταπάτηση υπάρχει εξέγερση και επανάσταση».

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη κοινότητα προκαλεί και προσβάλει ιερά σύμβολα του Έθνους ή ακόμη και θεσμούς όπως της οικογένειας. Κι αυτό την ώρα που διατρανώνει ως βασική του αρχή την διαφορετικότητα.

Δείτε παρακάτω

Ο βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, ζήτησε από τον επίσημο σύνδεσμο της ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητας «να καταδικάσει άμεσα την παραποίηση του Ιερού Συμβόλου της Επανάστασης. Η εικόνα αυτή συνιστά βάναυση προσβολή σε όλους τους Έλληνες και στη μνήμη όλων όσων μας χάρισαν την ελευθερία», έγραψε σε ανάρτησή του:

Παρακάτω ο πρωτότυπος πίνακας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΝΤΡΟΠΗ! Οι ΛΟΑΤΚΙ Ελλάδας έβαλαν τη δική τους σημαία αντί της ελληνικής σε πίνακα για το 1821!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.