ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΑΕΚτζής Λάμπρος Κωνσταντάρας και η διαφωνία για τις ομάδες με τον γιο του Δημήτρη (vid)

Με αφορμή τη συμπλήρωση 35 χρόνων από τότε που «έφυγε» ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο γιος του Δημήτρης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «φλΕΡΤ».
Ο ΑΕΚτζής Λάμπρος Κωνσταντάρας και η διαφωνία για τις ομάδες με τον γιο του Δημήτρη (vid)

Με αφορμή τη συμπλήρωση 35 χρόνων χωρίς τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο γιος του Δημήτρης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «φλΕΡΤ», μίλησε για τη σχέση που είχε με τον πατέρα του αλλά και για την αγάπη του Λάμπρου στην ΑΕΚ.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν φανατικός ΑΕΚτζής και μάλιστα λίγο έλειψε να αγωνιστεί στην «Ένωση», καθώς στα νεαρά του χρόνια υπήρξε ποδοσφαιριστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στη Γλασκώβη για αιματηρή επίθεση με νεκρούς! (vid)

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μάρω Κοντού, από την πλευρά της, σε συνέντευξή της είχε πει ότι άκουγε αγώνα της Ένωσης από τρανζιστοράκι ενώ ήταν στο θέατρο και έπαιζε σε παράσταση. Μόνο που το είχε λίγο δυνατά και γινόταν αντιληπτό και από τους συναδέλφους του!

Ο γιος του Δημήτρης δεν ασπάστηκε την αγάπη για την ΑΕΚ καθώς προτίμησε τον Παναθηναϊκό.

Εξάλλου, ενα τεύχος του περιοδικού «Ραδιοπρόγραμμα» από το 1965 με εξώφυλλο τον Λάμπρο Κωνσταντάρα χάρισε η Νάντια Κοντογεώργη στον γιο του, Δημήτρη. Δείτε την αντίδρασή του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο ΑΕΚτζής Λάμπρος Κωνσταντάρας και η διαφωνία για τις ομάδες με τον γιο του Δημήτρη (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.