ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Άκης Τσελέντης ζητάει πίσω τα εικονίσματα στα δωμάτια των νοσοκομείων – Μαρτυρία Πίστης!

O καθηγητής σεισμολογίας και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης, ξέσπασε γιατί σε νοσοκομείο είχαν αφαιρέσει τις χριστιανικές εικόνες από τα δωμάτια.
Ο Άκης Τσελέντης ζητάει πίσω τα εικονίσματα στα δωμάτια των νοσοκομείων – Μαρτυρία Πίστης!

Ο Άκης Τσελέντης με ποστάρισμα του στάθηκε στο γεγονός πως τα εικονίσματα έχουν κατέβει από τα δωμάτια των νοσοκομείων και ζήτησε την επιστροφή τους.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο καθηγητής σεισμολογίας και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης επισκέφτηκε ένα νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν η μητέρα του.

Εκεί παρατήρησε πως οι Χριστιανικές εικόνες έχουν εξαφανιστεί από τα δωμάτια στο νοσοκομείο. Το γεγονός αυτό κίνησε την περιέργεια του, έτσι απευθύνθηκε στους αρμόδιους.

Οι οποίοι όμως σημειώνει του είπαν πως είναι εντολή από άνωθεν για να μην προσβάλλονται οι αλλόθρησκοι. Στο άκουσμα αυτής της απάντησης βγήκε από τα ρούχα του.

Έτσι σε ανάρτηση του ξέσπασε. Είπε πως μπορεί πάλι να τους χαρακτηρίσουν ρατσιστές, οι γνωστές κλίκες των ΜΚΟ και να τον αποκλείσουν από το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Όμως δεν μπορεί οι δήθεν προοδευτικοί να του καταργούν στα θρησκευτικά του σύμβολα. Αφού νωρίτερα είχε κάνει γνωστό πάντως πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους ίδιους τους μετανάστες.

Αναλυτικά τι έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

Άκης Τσελέντης: Η ανάρτηση

«Μήπως πρέπει να μας βάλουν και ένα χαλάκι να προσευχόμαστε κοιτώντας προς τη Μέκκα;» Με έκπληξη διαπίστωσα ότι έχουν βγάλει τα εικονίσματα από τα δωμάτια νοσηλείας. Και αυτό δε συνέβαινε στο δωμάτιο της μητέρας μου αλλά σε όλα.

Το τσέκαρα και μου είπαν «άνωθεν εντολή» για να μην προσβάλουμε τους αλλόθρησκους. Αυτό είναι ένα μεγάλο αίσχος και πρέπει να απαιτήσουμε να ξανά Μπουν εδώ είναι Ελλάδα και όχι Μωαμεθανιστάν.

Εμείς οι χριστιανοί ορθόδοξοι Έλληνες θα πολεμήσουμε αν χρειαστεί και και μόνο εμείς. Κάπου με ενοχλεί αυτός ο δήθεν πολύ πολιτισμός όπου το ανώμαλο γίνεται ομαλό και τα θρησκευτικά μας σύμβολα καταργούνται.

Κάποιοι θα μας αποκαλέσουν ρατσιστές μπορεί και να με αποκλείσουν πάλι από το facebook οι γνωστές κλίκες των ΜΚΟ. Δεν έχω τίποτα με τους μετανάστες απλώς δεν δέχομαι να μου καταργούν τα θρησκευτικά σύμβολα οι δήθεν προοδευτικοί».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Άκης Τσελέντης ζητάει πίσω τα εικονίσματα στα δωμάτια των νοσοκομείων – Μαρτυρία Πίστης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.