ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ανδρέας Παχατουρίδης και το Περιστέρι έδειξαν Γιάννη Σγουρό

Δυναμική παρουσία του Γιάννη Σγουρού στο Περιστέρι. Στηρίζει την παράταξη και ο Δήμαρχος της πόλης, Ανδρέας Παχατουρίδης.
Ο Ανδρέας Παχατουρίδης και το Περιστέρι έδειξαν Γιάννη Σγουρό

Ο Ανδρέας Παχατουρίδης είναι ο… μόνιμος Δήμαρχος Περιστερίου πλέον, μιας και οι συνδημότες του δίνουν το χρίσμα χρόνια και τώρα και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή. Ο Γιάννης Σγουρός μίλησε στους Περιστεριώτες για τα όσα σχεδιάζει για την Περιφέρεια Αττικής και στο πλευρό του στάθηκε και ο κ. Παχατουρίδης σε μία κάτι παραπάνω από συμβολική κίνηση.

Μπροστά από το Δημαρχείο της Πόλης η παράταξη του Γιάννη Σγουρού με σύνθημα Ψήφισε για τον τόπο σου και όχι για το κόμμα σου για μία ακόμα φορά εμφανίστηκε ενωτικός και με πλήρη επίγνωση των προβλημάτων που έχει η Περιφέρεια Αττικής, η οποία ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα αυτό το καλοκαίρι με πυρκαγιές (κι όμως για να μην το ξεχνάμε, είχαμε πυρκαγιές μέσα στον αστικό ιστό) και πλημμύρες ασφαλώς.

Ο Γιάννης Σγουρός έχει μείνει μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια και κάθε είδους πολιτικές τακτικές, έχει μια παρουσία 20 χρόνων στην αυτοδιοίκηση και στα κοινά που αφορούν την Περιφέρεια και στο πρόσωπό του αντικατοπτρίζεται η θέληση και η διάθεση ενός ανθρώπου που θέλουν να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, δίνοντας λύσεις στην καθημερινότητα των πολιτών. Εκεί στάθηκαν και οι κουβέντες του προς τον κόσμο που θέλησε να τον ακούσει από κοντά.

Δεν είναι τυχαίο που και ο ίδιος ο Ανδρέας Παχατουρίδης που παρουσιάσει πριν λίγες μέρες τους συνεργάτες του στηρίζει τον Γιάννη Σγουρό. Η ανάγκη άλλωστε του Δήμου Περιστερίου για καλή συνεργασία και επικοινωνία με την Περιφέρεια είναι αναγκαία με τις προκλήσεις να είναι πολλές σε όλα τα επίπεδα, τόσο για τον Δήμο Περιστερίου, όσο και για άλλους μεγάλους Δήμους της Αττικής που την τελευταία δεκαετία έχουν μείνει στο περιθώριο από τους χειρισμού της Περιφέρειας.

Από το γεγονός πως έργο και οικονομική ευρωστία η Περιφέρεια Αττικής είχε μόνο επί των ημερών του μέχρι το γεγονός πως οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι συνεργάτες του Γιάννη Σγουρού είναι ανθρώποι με επιστημονικό και όχι… τηλεοπτικό υπόβαθρο αντιλαμβάνεται εύκολα κάποιος, για ποιο λόγο ο Γιάννης Σγουρός παρουσιάζει μια τόσο ισχυρή υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ανδρέας Παχατουρίδης και το Περιστέρι έδειξαν Γιάννη Σγουρό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…