ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο «Άνθρωπος του Θεού» σαρώνει και δίνει απαντήσεις: 170.000 εισιτήρια σε μόλις 11 μέρες!

Ο «Άνθρωπος του Θεού» σαρώνει στις κινηματογραφικές αίθουσες, αφού ήδη περισσότεροι από 170.000 θεατές όλων των ηλικιών έχουν παρακολουθήσει τη διεθνή παραγωγή, μέσα σε μόλις 11 μέρες προβολής!
Ο «Άνθρωπος του Θεού» σαρώνει και δίνει απαντήσεις: 170.000 εισιτήρια σε μόλις 11 μέρες!

Άνθρωπος του Θεού: Το «Μan of God» κατακτά τις κινηματογραφικές αίθουσες, αφού κατέγραψε τον αριθμό ρεκόρ, των 170.000 εισιτηρίων, μέσα σε 11 μέρες. Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη που έχει ως θέμα τον βίο του Αγίου Νεκταρίου, έκανε άνοιγμα 62.305 εισιτηρίων από το πρώτο κιόλας τετραήμερο προβολής της στους κινηματογράφους, επιτυγχάνοντας το καλύτερο άνοιγμα ταινίας από τον Μάρτιο του 2020! Οι προβολές γίνονται συνεχώς sold out σε πολλούς κινηματογράφους και το κοινό την έχει λατρέψει.

Το ότι ο «Άνθρωπος του Θεού» δείχνει να διαγράφει την καλύτερη πορεία που έχει κάνει ταινία στην εποχή της πανδημίας, λέει πολλά. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, με τον κόσμο να πιέζεται ασφυκτικά από πολλά προβλήματα ( πανδημία, lockdown, άγχος για το αύριο, ακρίβεια, αυστηρά μέτρα κλπ), φαίνεται πως υπάρχει έντονη ανάγκη για ψυχική ανάταση. Και όχι απλώς για ανάταση μιας οποιασδήποτε χροιάς, άλλα θεϊκή ανάταση, τέτοια που προσφέρει ο αγιασμένος βίος του Νεκτάριου Πενταπόλεως.

Να ξεχάσει ο κόσμος τα βαριά προβλήματα και τις έγνοιες και να ακουμπήσει για μιάμιση ώρα το φορτίο του, σε μια ταινία που του θυμίζει τι εστί άνθρωπος του Θεού και τι εστί Θεός. Σε μια ποιοτική, πνευματική ταινία γεμάτη πολύτιμα διδάγματα, που προσφέρει πραγματική αγωγή της ψυχής (ψυχαγωγία) και όχι σε μια ταινία που θα δει για να περάσει απλά η ώρα και φεύγοντας από τον κινηματογράφο δεν θα του έχει μείνει τίποτα.

Σε πείσμα όλων αυτών των κακοπροαίρετων κριτικών που γράφονται με πνεύμα διεστραμμένης εμπάθειας και μίσους προς οτιδήποτε αποπνέει Χριστό και Ορθοδοξία, η ταινία θριαμβεύει στον απλό κόσμο. Παρατηρείται χαοτική διαφορά μεταξύ στημένων βαθμολογιών κάποιων «κριτικών», και της βαθμολογίας που δίνει το κοινό, το οποίο δεν ψηφίζει με παρωπίδες. Ασφαλώς η εξαιρετική βαθμολογία από δεκάδες χιλιάδες συγκινημένους από τη ταινία θεατές, φέρει πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα από τις γεμάτες κόμπλεξ αναλύσεις 4-5 κριτικών.

Και μάλιστα προκαλεί εντύπωση, το τεράστιο ποσοστό νεολαίας που σπεύδει να την παρακολουθήσει. Όσο και να λυσσομανούν οι κριτικοί της κακιάς ώρας που άγονται και φέρονται από στενόμυαλες ιδεολογικές προκαταλήψεις, ο απλός κόσμος έδωσε και συνεχίζει να δίνει το στίγμα του, επιβραβεύοντας την ταινία.

Και η τόσο πετυχημένη πορεία της, δείχνει με τον πιο εμφατικό τρόπο πως θα πρέπει να υπάρξουν ανάλογες ταινίες και στο μέλλον, γιατί ο κόσμος τις θέλει και τις περιμένει.

 

Διαβάστε εδώ την κριτική του Sportime στην ταινία ο «Άνθρωπος του Θεού».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο «Άνθρωπος του Θεού» σαρώνει και δίνει απαντήσεις: 170.000 εισιτήρια σε μόλις 11 μέρες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.