ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Άρης Πορτοσάλτε έλαβε την απάντηση που του άρμοζε

Δείτε τι έγραψαν οι διανομείς μετά από αυτό που ξεστόμισε ο Άρης Πορτοσάλτε
Ο Άρης Πορτοσάλτε έλαβε την απάντηση που του άρμοζε

Είχε δεν είχε, ο Άρης Πορτοσάλτε κατάφερε πάλι να προκαλέσει την κοινή γνώμη με αυτό που ξεστόμισε για την ακρίβεια στα καύσιμα.

«Βενζίνη δεν πάει να βάλει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Τη βενζίνη, την οποία διαμαρτυρόμαστε στα 2 ευρώ, την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας… Καύσιμα δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ».

Αυτό είπε ο δημοσιογράφος εν ώρα εκπομπής στον ΣΚΑΪ και, βέβαια, πέτυχε να γίνει trend στο Twitter.

Η νεοφιλελεύθερη λαίλαπα έχει εκτροχιαστεί τόσο πολύ που αρχίζει και χρησιμοποιεί κατηγορίες «υπανθρώπων» με συγκεκριμένες ονομασίες.

Ο «άνθρωπος των 500 ευρώ» (πως λέμε ο άνθρωπος των Πετραλώνων), τα «ψέκια», οι «πλούσιοι υγειονομικοί» που βρίσκονται σε αναστολή και ζουν 7 μήνες απλήρωτοι και «άρα από κάπου τα βρίσκουν», οι «στόκοι» που δεν εμβολιάζονται, οι «απρόσεκτοι διανομείς» με κακή οδική συμπεριφορά που σκοτώθηκαν εν ώρα εργασίας.

Αυτές και άλλες περιπτώσεις που απαρτίζουν τη συνομοταξία των «κατώτερων ειδών», όπως τα αντιλαμβάνεται η κορυφή της  πυραμίδας της «αριστείας».

Ο Άρης Πορτοσάλτε έχει… γράμμα

Λίγο αργότερα, όμως, κάποιοι από εκείνους που δεν ανήκουν στην «αριστεία», απάντησαν στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ.

«Εμείς πάντως ως διανομείς, που δεν μας λες και πλούσιους, μια χαρά αναγκαζόμαστε να βάζουμε βενζίνη χωρίς να την πληρωνόμαστε κιόλας!»

Το έγραψε το Δίκτυο Εργαζομένων Επισιτισμού Τουρισμού στον λογαριασμό του στο Twitter.

Θυμηθείτε τι είπε ο δημοσιογράφος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Άρης Πορτοσάλτε έλαβε την απάντηση που του άρμοζε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.