ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο αστείος Ζαχαριάδης έκανε ανάρτηση για τον αυνανισμό επιτιθέμενος στη ΝΙΚΗ, και τελικά έμεινε με το «μανιφέστο» του στο χέρι

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να γελοιοποιήσει τις θέσεις που εκφράζει το κίνημα ΝΙΚΗ και τελικά γελοιοποιήθηκε ο ίδιος από τις αστείες αναρτήσεις του
Ο αστείος Ζαχαριάδης έκανε ανάρτηση για τον αυνανισμό επιτιθέμενος στη ΝΙΚΗ, και τελικά έμεινε με το «μανιφέστο» του στο χέρι

Μέρα με τη μέρα επιβεβαιώνεται όλο και περισσότερο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταντήσει πλέον ένα κομματικό «σκορποχώρι», όπου ο κάθε βουλευτής εκτοξεύει την ανοησία που του κατεβαίνει στο κεφάλι, βάλλοντας κατά δικαίων και αδίκων και κυνηγώντας χίμαιρες. Αφού απέτυχαν οικτρά να κάνουν αντιπολίτευση στη Νέα Δημοκρατία, άρχισαν να κάνουν αντιπολίτευση στη… ΝΙΚΗ. Μια αξιωματική αντιπολίτευση που γίνεται όλο και πιο μικροπρεπής, ακολουθώντας κατά πόδας τα καταρρέοντα ποσοστά της.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, ανάρτησε την Τρίτη (4/7) σε Facebook και Twitter, μια εικόνα από τη «Βιβλιοθήκη της Υγείας» του 1927, με θέμα τον… αυνανισμό. Το ιατρικό βιβλίο που προφανώς ανήκει σε μια εποχή περασμένης επιστημονικής αντίληψης, μιλά για τους κινδύνους, την προφύλαξη και τη θεραπεία για τον αυνανισμό.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να γελοιοποιήσει τις θέσεις που εκφράζει το κίνημα ΝΙΚΗ και τελικά γελοιοποιήθηκε ο ίδιος από τις αστείες αναρτήσεις του.

Μια εξαιρετικά ατυχής ανάρτηση, από όποια πλευρά και αν τη δει κανείς. Εκ πρώτης όψεως, νόμιζε κανείς πως ο κ. Ζαχαριάδης αναφέρεται στο μπάχαλο που συμβαίνει στο ίδιο το κόμμα του, όπου ο καθένας κοιτά πώς θα… ικανοποιήσει τον εαυτό του και τελικά το κόμμα έχει χάσει τη συνοχή του και πάει για διάλυση. Ένας κακοπροαίρετος θα μπορούσε να πει ακόμα πως ο κ. Ζαχαριάδης ανέβασε το ιδεολογικό μανιφέστο των ομοϊδεατών του, άλλα εμείς δεν υιοθετούμε τέτοιες κακές γλώσσες.

Τελικά ο κ. Ζαχαριάδης, φρόντισε να μας ξεκαθαρίσει πως με το εξώφυλλο για τον αυνανισμό δεν αναφερόταν στο κόμμα του, άλλα στοχοποιεί τη ΝΙΚΗ, για τις θέσεις που εξέφρασε ο Δημήτρης Νατσιός περί αγωγής αγνότητας στα σχολεία.

Προφανώς στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν αλλεργία με τη λέξη «αγνότητα», γιατί θεωρούν πως το μόνο που αρμόζει στον αμόλυντο ψυχισμό ενός παιδιού είναι να μολύνει την αθωότητά του με πρόωρες γνώσεις για το σεξ, να βλέπει ταινίες με «Αγόρια στο ντους» και να ακούει «woke» παραμύθια από «Drag Queens».

Βγάζουν «σπυριά» και μόνο στο άκουσμα της αρετής της αγνότητας, λες και η αγνότητα είναι ασύμβατη με την παιδική ψυχή ή λες και ο Δημήτρης Νατσιός είπε πώς θέλει να μετατρέψει τα σχολεία σε… «παρθεναγωγεία», ενώ το μόνο που εννοούσε ήταν να τονώσουμε στον ψυχισμό των παιδιών αυτό ακριβώς το στοιχείο που τα κάνει παιδιά, δηλαδή την αθωότητά τους. Και αυτό να γίνει με πολύ σεβασμό στην ελευθερία τους, διδάσκοντάς τους κείμενα από μεγάλους Έλληνες λογοτέχνες που γλυκαίνουν την παιδική ψυχή. Τι το αναχρονιστικό υπάρχει σε αυτό;

Η λεζάντα του Κώστα Ζαχαριάδη, η οποία συνόδευε την ανάρτηση περί… αυνανισμού, γράφει: «Αθήνα 1927 – Αθήνα 2023! Οι επικίνδυνες – συνομωσιολογικές – αντιεπιστημονικές θέσεις του κόμματος “Νίκη” μας γυρνούν 100 χρόνια πίσω. Να υπερασπιστούμε δικαιώματα, αξίες και τον ορθό λόγο».

Φαίνεται πως ο καθένας έχει τις προτεραιότητές του. Άλλοι ανησυχούν και μάχονται για την καταπάτηση θεμελιωδών συνταγματικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων που συμβαίνει στην εποχή μας, ο κ. Ζαχαριάδης αγωνιά για το δικαίωμα στον… αυνανισμό. Ο καθένας με τον πόνο του, θα πει κανείς. Αν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ νοιώθει πως απειλείται το δικαίωμα στην αυτοϊκανοποίηση, μπορούμε να τον καθησυχάσουμε ότι δεν πρόκειται να το στερηθεί κανένας, ούτε φυσικά και ο ίδιος.

Τώρα το τι σχέση έχει αυτό το βιβλίο του 1923 με τις εκφρασμένες θέσεις της ΝΙΚΗΣ, μόνο μια ιδιοφυΐα σαν τον κ. Ζαχαριάδη θα μπορούσε να το συνδέσει. Και το έκανε. Και το μόνο που κατάφερε είναι να μας υπενθυμίσει για ακόμη μια φορά για ποιο λόγο παραπαίει το κόμμα του.

Ευτυχώς πάντως που έχουμε στο ελληνικό κοινοβούλιο και τον «φωστήρα» Κώστα Ζαχαριάδη, για να μας πηγαίνει 100 χρόνια μπροστά και να μας μεταφέρει όλες τις επιστημονικές εξελίξεις γύρω από την «αξία» του αυνανισμού. Το δημογραφικό, τα εθνικά θέματα, η οικονομία, η ακρίβεια και τόσα άλλα ζητήματα που «τρέχουν», μάλλον δεν είναι τίποτα μπροστά στο «σπορ» που ανέδειξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο αστείος Ζαχαριάδης έκανε ανάρτηση για τον αυνανισμό επιτιθέμενος στη ΝΙΚΗ, και τελικά έμεινε με το «μανιφέστο» του στο χέρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.