ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μπογδάνος κάνει χαβαλέ για τον Joker: «Εγώ, ντυμένος θεούσα φώναξα τα ΟΥΚ»

Με ανάρτησή του στο twitter, ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος τρολάρει την όλη ιστορία του Joker και τις αντιδράσεις που προκάλεσε.
Ο Μπογδάνος κάνει χαβαλέ για τον Joker: «Εγώ, ντυμένος θεούσα φώναξα τα ΟΥΚ»

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θέλησε να κάνει χιούμορ με το θέμα που έχει προκύψει με την ταινία «Joker» και τις διαστάσεις που πήρε, ακόμη και σε πολιτικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  «καυτηριάζει» τις θεωρίες συνωμοσίας που προκάλεσε η επέμβαση της Αστυνομίας στις δύο αίθουσες γράφοντας οτι αυτός κάλεσε τους βατραχανθρώπους των ΟΥΚ…ούτε καν την ΕΛ.ΑΣ και θα το ξανακάνει με το Λόττο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η αστυνομία… έκοψε εισιτήρια από το «Joker» που σπάει κάθε ρεκόρ (vids)

Θυμίζουμε οτι την επέμβαση προκάλεσαν δύο υπάλληλοι του ΥΠΠΟ χωρίς εντολή από την πολιτική ηγεσία.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος:

«Αφού το ψέμα δεν έχει πλέον όρια, ας το πω ευθαρσώς για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους: Εγώ, ντυμένος θεούσα, κάλεσα τα ΟΥΚ (ούτε καν ΕΚΑΜ) στο Τζόκερ. Αύριο θα το κάνω και στο Λόττο. Διότι αυτό ήθελε προσοχή -και το ανέλαβα».

Τέλος να σημειώσουμε οτι ακόμη και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης αντέδρασε στον σάλο που προκάλεσε το όλο θέμα και στις κατηγορίες που εκτοξεύθηκαν ότι δήθεν η παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. είχε πολιτικά κίνητρα.

Συγκεκριμένα τόνισε οτι απόψε το βράδυ θα πάει να δει την ταινία με τον ηλικίας 15 ετών γιο του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μπογδάνος κάνει χαβαλέ για τον Joker: «Εγώ, ντυμένος θεούσα φώναξα τα ΟΥΚ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.