ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μπογδάνος κατέθεσε αγωγή και ζητά 28.000 ευρώ για μία ανάρτηση στο Facebook

Αγωγή κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, για «προσβολή προσωπικότητας και παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων», λόγω μίας ανάρτησης στο «ΒΑΘΥ LUBEN». Συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος, προσβλήθηκε από το ποστάρισμα αυτό, που έγινε από την Έλενα Σ., το οποίο είχε μία φωτογραφία του και έγραφε στη λεζάντα: «Παιδιά σος ο Μπογδανος κάτω από το γραφείο μου. Γουάτ του...
Ο Μπογδάνος κατέθεσε αγωγή και ζητά 28.000 ευρώ για μία ανάρτηση στο Facebook

Αγωγή κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, για «προσβολή προσωπικότητας και παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων», λόγω μίας ανάρτησης στο «ΒΑΘΥ LUBEN».

Συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος, προσβλήθηκε από το ποστάρισμα αυτό, που έγινε από την Έλενα Σ., το οποίο είχε μία φωτογραφία του και έγραφε στη λεζάντα: «Παιδιά σος ο Μπογδανος κάτω από το γραφείο μου. Γουάτ του ντου;».

Η δημοσίευση αυτή έγινε ανάρπαστη ανάμεσα στα μέλη της ομάδας, με αποτέλεσμα να κινηθεί νομικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, κατηγορώντας την Έλενα Σ. για παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και προσβολή προσωπικότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Σαββίδης: Μεγάλο deal με ξενοδοχείο και προπονητικό κέντρο στη Ρόδο!

Ο ίδιος μάλιστα την κατηγορεί ότι «επιδοκίμασε και υιοθέτησε» 39 «ειρωνικά, υβριστικά, συκοφαντικά και απειλητικά σχόλια» στο σύνολό τους, «δίχως ουδέποτε να διαμαρτυρηθεί ή να επιδιώξει τη διαγραφή». Την κατηγορεί, ακόμη, ότι σε πέντε σχόλια αντέδρασε με το reaction «Τέλειο», ενώ απάντησε επιδοκιμαστικά σε άλλα δέκα.

Για όλα αυτά ζητάει αποζημίωση που αγγίζει τα 28 χιλιάδες ευρώ. Αρχικά 20 χιλιάδες για προσβολή προσωπικότητας και 8 χιλιάδες για προσβολή του δικαιώματος προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Τέλος θέλει την επιβολή χρηματικής ποινής 5 χιλιάδων ευρώ στην Έλενα Σ., για κάθε μελλοντική αναφορά στο όνομα του.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μπογδάνος κατέθεσε αγωγή και ζητά 28.000 ευρώ για μία ανάρτηση στο Facebook», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.