ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μπουρούσης βοήθησε εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό (vid)

Ο Γιάννης Μπουρούσης βοήθησε εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό με την ρυμούλκηση των αυτοκινήτων τους.
Ο Μπουρούσης βοήθησε εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό (vid)

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο Γιάννης Μπουρούσης που εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό ρυμουλκώντας τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα τους.

Η κακοκαιρία Ελπίς πλήττει την Αττική αλλά και ολόκληρη την χώρα που βρίσκεται στο έλεος του χιονιά τη στιγμή που η Αττική Οδός γέμισε με πολλά αυτοκίνητα που παγιδεύτηκαν στα χιόνια.

Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν ένας από αυτούς που έσπευσαν να συνδράμουν εθελοντικά στην προσπάθεια απεγκλωβισμού των πολιτών που έμεινα κολλημένοι στους δρόμους κάτω υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας μπάσκετ γνωστοποίησε το δύσκολο έργο του απεγκλωβισμού των αυτοκινήτων μέσω βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που δημοσίευσε ο Γιάννης Μπουρούσης:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @bourou29

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μπουρούσης βοήθησε εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.