ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Χ.Δ. είναι ο προπονητής τένις που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

Ο Χ.Δ. είναι ο προπονητής τένις που κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση των δύο ανήλικων κοριτσιών.
Ο Χ.Δ. είναι ο προπονητής τένις που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

Σάλος έχει προκληθεί μετά την σοκαριστική είδηση της κατηγορίας ενός προπονητή τένις για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων κοριτσιών.

Ο 33χρονος προπονητής, ο οποίος σχετίζεται με σχολή τένις στη βορειοδυτική Αττική και συγκεκριμένα τον Αθλητικό Σύλλογο «Η Πάρνηθα», συνελήφθη από την Αστυνομία και βρέθηκε την Παρασκευή (5/11) ενώπιον του εισαγγελέα με την κατηγορία πως παρενοχλούσε σεξουαλικά τις δύο μαθήτριες του, ηλικίας 13,5 και 15 ετών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο προπονητής αυτός, ο οποίος φέρεται πως διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τα δύο ανήλικα κορίτσια είναι ο Χ.Δ.

Πλέον η υπόθεση έχει μεταφερθεί στη δικαιοσύνη, με τον Χ.Δ. να κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων, σε μια νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που συγκλονίζει την Ελλάδα.

Θυμίζουμε πως ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το χρονικό διάστημα που ο προπονητή του τένις διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τα δύο κορίτσια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Χ.Δ. είναι ο προπονητής τένις που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.