ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Χίος αποθεώνει το Ναυτικό για την επακούμβηση: «Οι Τούρκοι μπουνταλάδες πήγαν να χτυπήσουν τους Κανάρηδες!»

Αποθεωτικός για το ελληνικό ναυτικό εμφανίστηκε ο Στέφανος Χίος μετά την επακούμβηση της ελληνικής φρεγάτας «Λήμνος» στην τουρκική.
Ο Χίος αποθεώνει το Ναυτικό για την επακούμβηση: «Οι Τούρκοι μπουνταλάδες πήγαν να χτυπήσουν τους Κανάρηδες!»

Αποθεωτικός για τον ελληνικό στρατό και ειδικά το ελληνικό ναυτικό εμφανίστηκε ο Στέφανος Χίος μετά την επακούμβηση της ελληνικής φρεγάτας «Λήμνος» με την τουρκική φρεγάτα «Κεμάλ Ρέις» η οποία και της προκάλεσε μεγάλη ζημιά.

Ο Στέφανος Χίος εξήρε το ηθικό και τις ικανότητες του ελληνικού δυναμικού τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «…. ακόμη δεν έχουν δει τίποτα οι τουρκαλάδες! Δεν ήταν επακούμβηση, αλλά ένα κομμάτιασμα του τουρκικού Κεμάλ Ρέις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Oruc Reis: Σοκ για τους Τούρκους – Ελληνικό υποβρύχιο έφτασε έως κάτω από το τουρκικό ερευνητικό;

Επίσης ο γνωστός δημοσιογράφος που είναι πλέον καλά στην υγεία του μετά την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του είπε: «Αν αφήσουν το ελληνικό πολεμικό ναυτικό να δράσει όπως γνωρίζει θα βουλιάξει τον μισό τουρκικό στόλο. Είναι ικανότατοι όλοι τους».

1200+ παιχνίδια καζίνο και καθημερινές προσφορές*

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις +21

Σε άλλη τοποθέτησή του σημείωσε: «Πήγαν οι μπουνταλάδες της θάλασσας να χτυπήσουν τους Κουντουριώτηδες και τους Κανάρηδες! Πήγαν να χτυπήσουν τους ανθρώπους που είναι θαλασσόλυκοι κι έχουν αποδείχξει οτι το ελληνικό πολεμικό ναυτικό είναι από τα πρώτα σε δύναμη πυρός, εμπειρία και από τα πρώτα σε όλον τον κόσμο».

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο Στέφανος Χίος

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Χίος αποθεώνει το Ναυτικό για την επακούμβηση: «Οι Τούρκοι μπουνταλάδες πήγαν να χτυπήσουν τους Κανάρηδες!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.