ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Χρήστος Νικολόπουλος κάνει «Κατάθεση Ψυχής» την Κυριακή

Ο Κύκλος των «Καταθέσεων Ψυxής» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Κώστας Μπαλαχούτης στο Κανάλι της Βουλής των Ελλήνων συνεχίζεται. Μετά τις «εξομολογήσεις» των Γιώργου Νταλάρα και Λευτέρη Παπαδόπουλου – και μάλιστα σε δύο μέρη για τον καθένα- καθώς και των Πετρολούκα Χαλκιά και Κώστα Χατζή, που συνάντησαν θερμή υποδοχή και απέσπασαν εξαιρετικά σχόλια και κριτικές, σειρά έχει ο Χρήστος Νικολόπουλος. Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης, στο πρώτο...
Ο Χρήστος Νικολόπουλος κάνει «Κατάθεση Ψυχής» την Κυριακή

Ο Κύκλος των «Καταθέσεων Ψυxής» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Κώστας Μπαλαχούτης στο Κανάλι της Βουλής των Ελλήνων συνεχίζεται.

Μετά τις «εξομολογήσεις» των Γιώργου Νταλάρα και Λευτέρη Παπαδόπουλου – και μάλιστα σε δύο μέρη για τον καθένα- καθώς και των Πετρολούκα Χαλκιά και Κώστα Χατζή, που συνάντησαν θερμή υποδοχή και απέσπασαν εξαιρετικά σχόλια και κριτικές, σειρά έχει ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης, στο πρώτο μέρος της «εξομολόγησής» του, αναφέρεται στα παιδικά του χρόνια, στη λατρεία του για το μπουζούκι, στον ερχομό του στην Αθήνα, στο ξεκίνημά του στο χώρο της μουσικής και τις συνεργασίες του με σπουδαίους καλλιτέχνες μέχρι και τη γνωριμία του με τον Στέλιο Καζαντζίδη αλλά και τις πρώτες στιγμές της «αυτόνομης» πια πορείας του ως πρωταγωνιστής.

Τοποθετήσεις μεστές και καίριες, για πρόσωπα και πράγματα μιας ολόκληρης εποχής του τραγουδιού και της κοινωνίας μας και πολλές αποκαλυπτικές στιγμές.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Κώστας Μπαλαχούτης έχει υπογράψει και τη βιογραφία του Νικολόπουλου αναμένουμε με ξεχωριστό ενδιαφέρον τις μαρτυρίες του.

Μάλιστα ο τελευταίος χαρίζει και μοναδικά ταξίμια και ερμηνείες «ειδικά» για τους φίλους της εκπομπής.

Η πρώτη αυτή «Κατάθεση ψυχής» του Χρήστου Νικολόπουλου θα προβληθεί την Κυριακή 29 Μαρτίου στις 2 το μεσημέρι και σε επανάληψη την Τρίτη 31 Μαρτίου στις 12 τα μεσάνυχτα ακριβώς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Χρήστος Νικολόπουλος κάνει «Κατάθεση Ψυχής» την Κυριακή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.