ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο χρόνος τελειώνει για το Mega

Πότε αναμένεται να διακοπεί το σήμα του σταθμού
Ο χρόνος τελειώνει για το Mega

Μετά την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ το κλείσιμο του μεγάλου καναλιού είναι πλέον δρομολογημένο και τίποτα δεν δείχνει ικανό να το αποτρέψει. Όλοι πλέον αναρωτιούνται πότε θα πάψει να εκπέμπει το σήμα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που τις τελευταίες ώρες είδαν το φως της δημοσιότητας η διαδικασία θα διαρκέσει μερικές ημέρες ακόμα. Αναλυτικότερα, μέσα στις επόμενες ημέρες το ΣτΕ θα στείλει την απόφασή του στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών  και Ταχυδρομείων αλλά και στο ΕΣΡ.

Το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο με τη σειρά του οφείλει να ενημερώσει τη DIGEA. Στη συνέχεια η ψηφιακή πλατφόρμα θα αποστείλει επιστολή στην ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ενημερώνοντάς ότι εντός 48 ωρών θα διακόψει το σήμα της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η όλη διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί προς τα τέλη του μήνα και σίγουρα μετά το δεύτερο δεκαήμερο. Η διακοπή του σήματος αναμένεται να γίνει μετά τα μεσάνυχτα, όπως είχε γίνει στις περιπτώσεις  της μετάβασης σε ψηφιακή συχνότητα.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο χρόνος τελειώνει για το Mega», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.