ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δημήτρης Λιγνάδης με νάρκωσε και με βίασε – Η καταγγελία του 14χρονου και τα σχόλια στο Twitter

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης με νάρκωσε και με βίασε» - Όλη η καταγγελία του 14χρονου και τα σχόλια που προκάλεσε στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Twitter
Ο Δημήτρης Λιγνάδης με νάρκωσε και με βίασε – Η καταγγελία του 14χρονου και τα σχόλια στο Twitter

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης με νάρκωσε και με βίασε» – Όλη η καταγγελία του 14χρονου και τα σχόλια που προκάλεσε στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Twitter

Με τον πρωτοσέλιδο τίτλο, ο Δημήτρης Λιγνάδης με νάρκωσε και μια βίασε, κυκλοφορεί το Documento.

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της Σοφίας Αναστασίου, ήταν καλοκαίρι του 2010 όταν ο τότε 14χρονος Α.Ε  πήγε στο σπίτι του ηθοποιού στο Μεταξουργείο, οπού εκεί όπως καταγγέλλει το θύμα, ναρκώθηκε και βιάστηκε.

Οι περιγραφές του 25 χρονου σήμερα άντρα, είναι από χθες Παρασκευή στα χέρια του εισαγγελέα, για κακουργηματικού τύπου πράξης που δεν έχουν παραγραφεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα όσα αναφέρει ο 25 χρονος και αποκαλύπτει το Documento, επιβεβαιώνονται και από άλλη κατάθεση που έγινε χθες το βράδυ στην αστυνομία

Περιγραφή σοκ
…Μου είπε πως μου έβαλε τζιν, μου έδωσε να καπνίσω τσιγαριλίκι και μετά απο 2 γουλιές παρέλυσα…Το μόνο που θυμάμαι είναι να έχει γονατίσει μπροστά μου να μου πιέζει με το ένα χέρι τις σιαγόνες μου για να τις ανοίξει…

Η συνέχεια της καταγγελίας είναι τουλάχιστον συγκλονιστική, όπως επίσης και τα όσα αποκαλύπτει το Documento για την υπόθεση.

 

Να θυμίσουμε πως η Υπ. Πολιτισμού κ . Λίνα Μενδώνη, παρόλο που μέχρι τώρα ήταν αποστασιοποιημένη για το θέμα, χθες σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σε δημοσιογράφους ανέφερε:

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος. Αυτό προκύπτει τώρα…Από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι φήμες τον πιέσαμε πολύ να μας πει την αλήθεια. Μας εξαπάτησε, με εξαπάτησε. Με βαθιά υποκριτική τέχνη προσπάθησε να μας πείσει ότι δεν έχει σχέση με όλα αυτά. Ότι οι φήμες δεν αφορούν αυτόν. Και ενώ οι φήμες πολλαπλασιάζονταν για την ανάρμοστη δράση του, αυτός εξακολουθούσε να επιμένει. Όταν παραιτήθηκε, ήταν μετά την συνέντευξη του Ν.Σ στο https://www.2020mag.gr/ »

Ο κ. Λιγνάδης χθες απάντησε στα όσα είπε η κ. Μανδώνη με δηλώσεις του στο Mega αναφέροντας:

 

«Πριν από λίγο πληροφορήθηκα μια δήλωση που έκανε η κυρία Μενδώνη και πρώην προϊσταμένη μου για το άτομό μου… Δύο πράγματα θα ήθελα να επισημάνω. Πρώτα από όλα οφείλω να πω ότι θεωρώ την κυρία Μενδώνη μία επαρκέστατη – στη δουλειά της – υπουργό, με την οποία είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Αυτό είναι η προσωπική μου άποψη. Από εκεί και πέρα για το δεύτερο που θα ήθελα να σας πω, είναι το εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί. Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε. Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες».

Οι χρήστες του Twitter σχολιάζουν για το θέμα:

 

Στο Sportime.gr δεν είμαστε λαϊκό δικαστήριο. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως όταν έχεις να κάνεις με υποθέσεις παιδεραστίας, πρέπει να δρας άμεσα, αποτελεσματικά και παραδειγματικά.

Το πρωτοσέλιδο του Documento:

Δείτε το ρεπορτάζ

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Δημήτρης Λιγνάδης με νάρκωσε και με βίασε – Η καταγγελία του 14χρονου και τα σχόλια στο Twitter», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.