ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Γλυφάδας ξήλωσε ξανά τη στεφάνη από τις μπασκέτες στα ανοιχτά γήπεδα

Την απόφαση να ξηλώσει ακόμα μία φορά τη στεφάνη από τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, πήρε ο Δήμος Γλυφάδας, λόγω του δεύτερου lockdown. Συγκεκριμένα, κάτι τέτοιο είχε κάνει και την πρώτη φορά που η χώρα μπήκε σε καραντίνα, προκειμένου να αποτρέψει την ομαδική άθληση. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός 8/11: Ασθενείς τοπικές βροχές και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας...
Ο Δήμος Γλυφάδας ξήλωσε ξανά τη στεφάνη από τις μπασκέτες στα ανοιχτά γήπεδα

Την απόφαση να ξηλώσει ακόμα μία φορά τη στεφάνη από τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, πήρε ο Δήμος Γλυφάδας, λόγω του δεύτερου lockdown.

Συγκεκριμένα, κάτι τέτοιο είχε κάνει και την πρώτη φορά που η χώρα μπήκε σε καραντίνα, προκειμένου να αποτρέψει την ομαδική άθληση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός 8/11: Ασθενείς τοπικές βροχές και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Έτσι, άνθρωποι του Δήμου Γλυφάδας, βγήκαν στους δρόμους και ξήλωσαν τα πάντα, με τις στεφάνες να τοποθετούνται ξανά μετά το lockdown.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.