ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κοτόπουλο με σαλμονέλα – Αυτή είναι η μάρκα και η παρτίδα

Την άμεση ανάκληση παρασκευάσματος κοτόπουλου ζήτησε ο ΕΦΕΤ μετά από έλεγχο που έκανε.
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κοτόπουλο με σαλμονέλα – Αυτή είναι η μάρκα και η παρτίδα

Την άμεση ανάκληση παρασκευάσματος κοτόπουλου ζήτησε ο ΕΦΕΤ μετά από έλεγχο που έκανε.

Να μη καταναλώσει συγκεκριμένη μάρκα στήθους φιλέτο κοτόπουλου ζήτησε από τον κόσμο ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων ΕΦΕΤ.

Σε δειγματοληψία παρασκευάσματος σε φιλέτο στήθος κοτόπουλο χωρίς κόκκαλο και δέρμα προχώρησε ο ΕΦΕΤ και η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για ο παρασκεύασμα, με ημερομηνία παραγωγής / κατάψυξης 07/04/2021 και ημερομηνία ανάλωσης 07/10/2022, που παράγεται στην Ολλανδία, (ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: N.VRIESEKOOP BV ΟΛΛΑΝΔΙΑ Biestkampweg 2, 5249 JV Rosmalen Netherlands, NL 5582 EG.), με την εμπορική ονομασία «IQF VRIESEKOOP» διατίθονταν από την επιχείρηση «ΜΑΡΤ ΚΑΣ & ΚΑΡΥ».

Σε συνεργασία με το Εργαστήριο Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων Θεσσαλονίκης στο συγκεκριμένο δείγμα διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού σαλμονέλα.

Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι των αρμοδίων, με τον ΕΦΕΤ να έχει πάντως ζητήσει την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παραγωγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί στην εστίαση – Στα σκαριά σκληρά μέτρα για όλους

Ζωγράφου – ΣΟΚ: Άντρας σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι αγνώστους

Survivor Σάκης: Έτσι θα βοηθήσω την Μαριαλένα – Τι υποσχέθηκε να κάνει για εκείνη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κοτόπουλο με σαλμονέλα – Αυτή είναι η μάρκα και η παρτίδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.