ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Γιάννης Πρετεντέρης κάνει τον ανήξερο – Τι άλλο μπορεί να είναι εκτός από ανθρώπινο λάθος; – Δείτε τι έγραψε ο Βαξεβάνης (vid)

Η προσπάθεια συγκεκριμένων δημοσιογράφων να ρίξουν όλο το μερίδιο ευθύνης στον σταθμάρχη συνεχίζεται.
Ο Γιάννης Πρετεντέρης κάνει τον ανήξερο – Τι άλλο μπορεί να είναι εκτός από ανθρώπινο λάθος; – Δείτε τι έγραψε ο Βαξεβάνης (vid)

Ο Γιάννης Πρετεντέρης έκανε τον ανήξερο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA σε ότι έχει να κάνει με τις ευθύνες για την τραγωδία στα Τέμπη πέραν του μεριδίου του Σταθμάρχη. Άγριο κράξιμο από τον Βαξεβάνη.

«Πάντα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας ο Γιάννης Πρετεντέρης. Ακόμα κι όταν θρηνούμε δεκάδες θύματα, ο Γιάννης φροντίζει πάντα να πει κάτι για να γελάσει το χειλάκι των ανέγγιχτων», έγραψε ο Κώστας Βαξεβάνης στο Twitter.

Το λέμε ξανά και ξανά από το Sportime. Τα «παπαγαλάκια» των ΜΜΕ θα κάνουν ότι μπορούν για να μην αποδοθούν κυβερνητικές ευθύνες. Βέβαια, άλλα το να προεξοφλείς, άλλο να το ζεις.

Σε σχολιασμό του στις ειδήσεις του MEGA, ο Γιάννης Πρετεντέρης είπε για τη δήλωση του δικηγόρου του Σταθμάρχη. «Τι εννοεί να δούμε το δάσος. Υπάρχει κάποιο δάσος;». Και σε συνέχεια μάλιστα, για το δυστύχημα ανέφερε κάνοντας τον ανήξερο: «τι άλλο μπορεί να είναι πέρα από ανθρώπινο λάθος».

Η Ράνια Τζίμα έσωσε τα προσχήματα, την τιμή του καναλιού και σε ένα βαθμό έδωσε και ένα θετικό πόντο στην ελληνική δημοσιογραφία με όσα είπε. Διότι, τα όσα ακούμε σαν καταγραφή γεγονότων, άποψης και σχολίων από τους προβεβλημένους παρουσιαστές και δημοσιογράφους έχουν καταργήσει την κοινή λογική.

 

Κουνάτε βουνά για ένα πέναλτι και όχι όταν έχουμε Εθνική τραγωδία;

Τρεντάρει στο Twitter το #Τέμπη_έγκλημα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Γιάννης Πρετεντέρης κάνει τον ανήξερο – Τι άλλο μπορεί να είναι εκτός από ανθρώπινο λάθος; – Δείτε τι έγραψε ο Βαξεβάνης (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.