ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο γιος του Τομ Χανκς κατέγραψε άγριο ξυλοδαρμό στην Αντίπαρο (vid)

Ένα περιστατικό έντονης βίας σημειώθηκε στην Αντίπαρο. Το συμβάν μάλιστα κατέγραψε  με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου ο γιος του Τομ Χανκς, Τσετ ο οποίος κάνει διακοπές στο όμορφο ελληνικό νησί. Στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram ο Τσετ Χανκς, γιος του διάσημου ηθοποιού και της Ελληνοαμερικανίδας Ρίτα Γουίλσον, διακρίνεται ενας...
Ο γιος του Τομ Χανκς κατέγραψε άγριο ξυλοδαρμό στην Αντίπαρο (vid)

Ένα περιστατικό έντονης βίας σημειώθηκε στην Αντίπαρο. Το συμβάν μάλιστα κατέγραψε  με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου ο γιος του Τομ Χανκς, Τσετ ο οποίος κάνει διακοπές στο όμορφο ελληνικό νησί.

Στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram ο Τσετ Χανκς, γιος του διάσημου ηθοποιού και της Ελληνοαμερικανίδας Ρίτα Γουίλσον, διακρίνεται ενας σωματώδης άνδρας, κάτα πάσα πιθανότητα αστυνομικός που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα του νησιού να ξυλοκοπεί άγρια έναν τουρίστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο αστυνομικός που δεν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή σε υπηρεσία επενέβη για να προστατέψει ένα τρίτο προσωπο που είχε έρθει σε διένεξη με τον τουρίστα. Ωστόσο, όπως φαίνεται ξεκάθαρα από το βιντεοσκοπημένο υλικό που ανέβασε στο Instagram ο Τσετ Χανκς, το όργανο του Νόμου όχι απλώς δείχνει… υπερβάλλοντα ζήλο στην προσπάθειά του να βοηθήσει αλλά στην κυριολεξία σπάει στο ξύλο τον τουρίστα.

Ο εξαγριωμένος αστυνομικός με τα πολιτικά εξαπολύει επίθεση με γροθιές και κλωτσιές ενώ κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει. Μάλιστα κάποιοι παρεμβαίνουν μόνο και μόνο για να αφήσουν τον αστυνομικό να συνεχίσει να χτυπάει τον απροστάτευτο τουρίστα ο οποίος φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις του από τα απανωτά χτυπήματα που δέχεται στο σώμα και στο κεφάλι.

Το δελτίο Τύπου της Αστυνομία αναφέρει για το περιστατικό:

Με αφορμή βίντεο που αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ιστοσελίδες σχετικά με περιστατικό που έλαβε χώρα στην Αντίπαρο την Τρίτη 23 Ιουλίου 2019, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνονται:

Στην κεντρική πλατεία της Αντιπάρου έλαβε χώρα διαπληκτισμός μεταξύ δύο ομάδων νεαρών ημεδαπών τουριστών, στον οποίο ενεπλάκη αστυνομικός του οικείου αστυνομικού σταθμού, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, με πρόθεση να κατευνάσει τα πνεύματα και να δώσει τέλος στην συμπλοκή.

Άμεσα ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει καταθέσεις των εμπλεκόμενων, ενώ παράλληλα διατάχθηκε διοικητική έρευνα για την συμπεριφορά του αστυνομικού.

Δείτε το οπτικό υλικό που ανέβασε στο instagram ο Τσετ Χανκς, γιος του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον:

 

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο γιος του Τομ Χανκς κατέγραψε άγριο ξυλοδαρμό στην Αντίπαρο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.