ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ιαβέρης έδωσε τον ένα νεφρό στον γιο του

Ζωή στο γιο του για δεύτερη φορά έδωσε ο θρυλικός Ιαβέρης, κατά κόσμον Τάσος Μαρκουίζος. Έπειτα από χειρουργείο επτά ωρών σήμερα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ο Ιαβέρης πρόσφερε τον ένα νεφρό στο γιο του, Κωνσταντίνο, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2014 διαπιστώθηκε ότι ήταν νεφροπαθής. Έπειτα από αδιαθεσία που αισθάνθηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί...
Ο Ιαβέρης έδωσε τον ένα νεφρό στον γιο του

Ζωή στο γιο του για δεύτερη φορά έδωσε ο θρυλικός Ιαβέρης, κατά κόσμον Τάσος Μαρκουίζος.

Έπειτα από χειρουργείο επτά ωρών σήμερα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ο Ιαβέρης πρόσφερε τον ένα νεφρό στο γιο του, Κωνσταντίνο, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2014 διαπιστώθηκε ότι ήταν νεφροπαθής.

Έπειτα από αδιαθεσία που αισθάνθηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί του ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα νέα.

Από τότε ξεκίνησε η «ανηφόρα» του Κωνσταντίνο Ιαβέρη, συνεχιστής του θρυλικού πατέρα του στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς μέχρι σήμερα υποβαλλόταν σε αιμοκαθάρσεις.

Χθες το βράδυ, λίγες ώρες δηλαδή πριν πατέρας και γιος μπουν μαζί στο χειρουργείο για τη μεταμόσχευση νεφρού, ο Κωνσταντίνος Ιαβέρης έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία απαθανατίζεται μαζί με τον 70χρονο πατέρα του έπειτα από έναν αγώνα αυτοκινήτου, συνοδεύοντάς την με τη λιτή λεζάντα «Καλέ μου…». «Καθένας κάνει ό, τι μπορεί με το πρόβλημά του. Eγώ το κοίταξα κατάματα και είπα “δεν θα με πάρει από κάτω”» είχε πει ο γιος του Ιαβέρη σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Μαζί σου», όπου είχε βρεθεί στο πλατό μαζί με τον πατέρα του.

Συντονιστής της χειρουργικής επέμβασης μεταμόσχευσης νεφρού ήταν ο Διευθυντής της Μονάδας Μεταμόσχευσης Οργάνων Δρ. Βασίλης Βουγάς, ο οποίος ήταν συνεπικουρούμενος από τον χειρουργό Δρ. Βασίλη Δρακόπουλο και τον Δρ Νικόλαο Ρουκουνάκη και την ομάδα τους.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Νέα μπαταρία φθορίου θα φορτίζεται μόνο μία φορά την εβδομάδα

Αποφυλακίστηκε ο Ριχάρδος: «Δεν έχω κάνει τίποτα, θέλω να πάω σπίτι μου»

Αλλάζει η ημερομηνία πληρωμής για το επίδομα παιδιού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ιαβέρης έδωσε τον ένα νεφρό στον γιο του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.