ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Καραμανλής διαφημίζει την επέκταση του ΜΕΤΡΟ αντί να αυξήσει τα δρομολόγια στα ΜΜΜ λόγω Κορονοϊού

Την ώρα που δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό μέτρο για την διασπορά του Κορονοϊού μέσα στα ΜΜΜ ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, διαφημίζει την επέκταση του μετρό.
Ο Καραμανλής διαφημίζει την επέκταση του ΜΕΤΡΟ αντί να αυξήσει τα δρομολόγια στα ΜΜΜ λόγω Κορονοϊού

Ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής ανακοίνωσε την επένδυση ύψους 500 εκατομμυρίων στην ενίσχυση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Ο κ. Καραμανλής διαφημίζει έργα επέκτασης στο Αττικό Μετρό για τα επόμενα χρόνια ενώ μέρες πριν μιλούσε για την ολοκλήρωση του μετρό Θεσσαλονίκης μέσα στο 2023.

Όλα αυτά την ώρα που στην χώρα δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό μέτρο αναχαίτισης της διασποράς του Κορονοϊού με φόντο το νέο «μαύρο» ρεκόρ στους ημερήσιους θανάτους λόγω Covid-19.

Στην Νέα Δημοκρατία επιμένουν στη στοχοποίηση των ανεμβολίαστων μιας και είναι η εύκολη λύση ώστε να αποτινάξουν από πάνω τους τις ευθύνες για την απίστευτα μεγάλη διασπορά του ιού στην κοινότητα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Υπ. Μεταφορών Κώστας Καραμανλής ο οποίος αντί να προσπαθήσει να αυξήσει τα δρομολόγια στα ΜΜΜ το μόνο που κάνει είναι να διαφημίζει τις επεκτάσεις του ΜΕΤΡΟ…

Μάλιστα εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως στο Μετρό της Αθήνας δεν υπάρχει εν έτει 2021 σύμβαση με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ώστε οι πολίτες να μπορούν να έχουν πρόσβαση στις κλήσεις τους και στα δεδομένα τους όσο είναι μέσα στις σήραγγες.

Με το απαρχαιωμένο Μετρό να έχει ανάγκη από μία διαδικασία εκσυγχρονισμού, από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών οι νέες επενδύσεις προκαλούν ερωτηματικά.

Όσον αφορά τον συνωστισμό που επικρατεί στο Μετρό αλλά και τα υπόλοιπα ΜΜΜ τα οποία είναι «υγειονομικές βόμβες» μετάδοσης Κορονοϊού, αυτά δεν φαίνεται καν να απασχολούν τον κ. Καραμανλή και το Υπουργείο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Καραμανλής διαφημίζει την επέκταση του ΜΕΤΡΟ αντί να αυξήσει τα δρομολόγια στα ΜΜΜ λόγω Κορονοϊού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.