Ο Κώστα Κώστας Σπυρόπουλος απαντά στις καταγγελίες: «Εάν προσέβαλα κάποιον, δεν ήταν στις προθέσεις μου»

Ο Κώστας Σπυρόπουλος αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά δημόσια, μέσω δήλωσης του δικηγόρου του, μετά τις καταγγελίες από ηθοποιούς που τον κατηγορούν για ανάρμοστη συμπεριφορά στον εργασιακό χώρο. Ο Κώστας Σπυρόπουλος απάντησε στις καταγγελίες της Τζένη Μπότση, της Λουκίας Μιχαλά και της Αγγελικής Λάμπρη για σεξουαλική παρενόχληση μέσω του δικηγόρου του, Αλέξη Στεφανάκη. Όπως...

Ο Κώστας Σπυρόπουλος αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά δημόσια, μέσω δήλωσης του δικηγόρου του, μετά τις καταγγελίες από ηθοποιούς που τον κατηγορούν για ανάρμοστη συμπεριφορά στον εργασιακό χώρο.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος απάντησε στις καταγγελίες της Τζένη Μπότση, της Λουκίας Μιχαλά και της Αγγελικής Λάμπρη για σεξουαλική παρενόχληση μέσω του δικηγόρου του, Αλέξη Στεφανάκη.

Όπως ξεκαθάρισε «εάν προσέβαλεακάποιον ή τον έκανα να αισθανθεί άβολα, λυπάται ειλικρινά γι’ αυτό και δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου», ενώ «οι συνεργασίες του υπήρξαν πάντοτε αρμονικές, μέσα σε πλαίσια αμοιβαίου σεβασμού της ανθρώπινης προσωπικότητας και με στόχο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού καλλιτεχνικού αποτελέσματος».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αλέξη Στεφανάκη:

«Σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας, καταγγελίες από καταξιωμένες γυναίκες ηθοποιούς, σε βάρος του εντολέα μου Κώστα Σπυρόπουλου, υπό τον τίτλο «θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα».

Αναγνωρίζω ότι τέτοιες καταγγελίες συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και δημιουργούν αισθήματα συμπαράστασης προς τα «θύματα» και αποστροφής προς το φερόμενο «θύτη».

Ωστόσο, αποτελεί ένδειξη πολιτισμού μιας κοινωνίας ο φερόμενος θύτης να μην στοχοποιείται τόσο βάναυσα, ειδικά, όταν δεν υφίσταται καταγγελία που να μπορεί να ερευνηθεί από το μόνο θεσμό που έχει αυτή την εξουσία, ήτοι τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Ουδείς δικαιούται να την υποκαταστήσει στο έργο της.

Σε κάθε περίπτωση και σεβόμενος απόλυτα την αξία του ανθρώπου, ο εντολέας μου υπογραμμίζει ότι, εάν προσέβαλε κάποιον ή τον έκανε να αισθανθεί άβολα, λυπάται ειλικρινά γι’ αυτό και δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν ήταν στις προθέσεις του.

Υπενθυμίζω ότι στη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του έχει συνεργαστεί με πλειάδα ηθοποιών, σκηνοθετών και καλλιτεχνικών συντελεστών. Οι συνεργασίες του υπήρξαν πάντοτε αρμονικές, μέσα σε πλαίσια αμοιβαίου σεβασμού της ανθρώπινης προσωπικότητας και με στόχο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού καλλιτεχνικού αποτελέσματος».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Spyropoulos (@kosspyro)

Άρης: Ιορδανοί οπαδοί δηλώνουν… Άρης, λόγω Αλ Τάμαρι!

Σχολεία – Λιανεμπόριο – Αττική: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Κλειστά τα Λύκεια, click away και click in shop στα μαγαζιά!