ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Κώστας Καραπαπάς για τον Σωκράτη Γκιόλια

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς φέρνει στη μνήμη του στιγμές με τον Σωκράτη Γκιόλια. «Άνθρωπε…» όπως χαρακτηριστικά θυμάται! «Σου έλεγα ότι δεν πρέπει να γίνουμε σαν τους άλλους. Ότι αν χτυπάς τη γροθιά στο μαχαίρι, το μαχαίρι στραβώνει. Ότι μπορούμε να τα βάλουμε με Θεούς και Δαίμονες. «Άνθρωπε» μου έλεγες. «Μη βάζεις το...
O Κώστας Καραπαπάς για τον Σωκράτη Γκιόλια

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς φέρνει στη μνήμη του στιγμές με τον Σωκράτη Γκιόλια. «Άνθρωπε…» όπως χαρακτηριστικά θυμάται!

«Σου έλεγα ότι δεν πρέπει να γίνουμε σαν τους άλλους. Ότι αν χτυπάς τη γροθιά στο μαχαίρι, το μαχαίρι στραβώνει. Ότι μπορούμε να τα βάλουμε με Θεούς και Δαίμονες.

«Άνθρωπε» μου έλεγες. «Μη βάζεις το Θεό στο στόμα σου, ούτε τους Δαίμονες»…

Σου έλεγα ότι καλά κάνεις και δεν στρίβεις όπως όλοι, ότι δε λυγίζεις. Και ότι όταν τα βάζεις με όλους στο φως, στο κέντρο του πεδίου, είσαι προστατευμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σωκράτης Γκιόλιας: 1973-2010…

Έκανα λάθος φίλε. Δεν ήσουν…

Απλά είναι η ράτσα μας. Αμετανόητοι, με πολλούς απέναντι και λίγους, αλλά ορκισμένους, δίπλα μας.

Έκανα λάθος, όμως, που σου έλεγα ότι δεν σε πειράζει κανείς!!! Eκανα λάθος. Σε πείραξε το σκοτάδι που πάντα το έδιωχνες. Σε ξερίζωσε από αυτή τη ζωή, αλλά ελπίζω αλήθεια ότι είσαι πολύ καλύτερα τώρα.

Καμιά φορά μιλάω στον αδερφό σου και τον λέω Σωκράτη. Χαμογελάει. Ξέρεις ότι πέρα και πάνω από όλα όσοι φεύγουν, λείπουν στην οικογένειά τους. Και όσο πιο μεγάλο είναι το φως της ζωής, τόσο ερεβώδες είναι το σκοτάδι της απώλειας.

Αλλά είσαι τόσο πολυμήχανος «άνθρωπε», που κάτι θα βρεις από κει πάνω να τους κάνεις να χαμογελούν» το σχόλιο για τον Σωκράτη Γκιόλια.

Follow sportime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «O Κώστας Καραπαπάς για τον Σωκράτη Γκιόλια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.