ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κώστας Βαξεβάνης προκαλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντάς τον… κότα

Ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης εξαπέλυσε τα πυρά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αποκαλώντας τον «κότα».
Ο Κώστας Βαξεβάνης προκαλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντάς τον… κότα

Ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης βρέθηκε καλεσμένος στο Kontra 24, εξαπολύοντας τα πυρά του κατά της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη του συνέντευξη σε τηλεοπτικό κανάλι μετά από πολλά χρόνια, αποκαλύπτοντας παράλληλα τι ερωτήσεις θα του έκανε αν βρισκόντουσαν απέναντι.

Ένα μέρος όσον είπε στην Αναστασία Γιάμαλη:

«Ο κύριος Μητσοτάκης κάνει την κότα και δεν πάει στο debate και δεν βγαίνει σε μια συνέντευξη και μιλάει για χήνες και γαλοπούλες. Εγώ του έχω πει να του δώσω εκ των προτέρων όλες τις ερωτήσεις να κάνουμε μια συνέντευξη. Για την οικονομία, το πόθεν έσχες, για τα εργασιακά, για όλα.

Είναι λίγο της αμερικάνικης σχολής, στην Ελλάδα δεν ψήνουμε γαλοπούλα. Ούτε ερώτηση στην Έκθεση δε δίνει. Έχει ένα κόμμα που το έχει χρεώσει 340 εκ., χρωστάει δάνεια. Πώς θα φτιάξει την ελληνική οικονομία αυτός ο άνθρωπος; Έχει τη συμπεριφορά ενός πολιτικού θερμοκηπίου. Μπορεί να κάνει συνέντευξη μόνο με συγκεκριμένους ανθρώπους και συγκεκριμένο τρόπο».

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Κώστας Βαξεβάνης προκαλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντάς τον… κότα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.