ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κουτσόπουλος έδιωξε τον Λεωνίδα Μπαλάφα από το Samano Festival!

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας, με μια ανάρτησή του που προκάλεσε αντιδράσεις, τάχθηκε κατά της χρήσης μάσκας, ενώ χαρακτήρισε το εμβόλιο «εμβόλιο του Gates». Μεταξύ άλλων είπε και ότι «όσο καιρό ήμασταν σπίτι τοποθετήθηκαν ανά την Ελλάδα χιλιάδες κεραίες 5G». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μύκονος: Ιταλοί έκλεψαν πανάκριβο ρολόι από γυναίκα γνωστού Έλληνα επιχειρηματία (vid) Εξ αιτίας των δηλώσεων...
Ο Κουτσόπουλος έδιωξε τον Λεωνίδα Μπαλάφα από το Samano Festival!

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας, με μια ανάρτησή του που προκάλεσε αντιδράσεις, τάχθηκε κατά της χρήσης μάσκας, ενώ χαρακτήρισε το εμβόλιο «εμβόλιο του Gates».

Μεταξύ άλλων είπε και ότι «όσο καιρό ήμασταν σπίτι τοποθετήθηκαν ανά την Ελλάδα χιλιάδες κεραίες 5G».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μύκονος: Ιταλοί έκλεψαν πανάκριβο ρολόι από γυναίκα γνωστού Έλληνα επιχειρηματία (vid)

Εξ αιτίας των δηλώσεων αυτών, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, διοργανωτής του Samano Festival τον έβγαλε από το line up.

«Λόγω της ανάρτησης μου το samano festival κι ο Κουτσοπουλος μολις με ενημέρωσαν ότι με βγάζουν από το festival..Εμένα και άλλους επτά ανθρώπους.,τους μουσικούς μου και τον ηχολήπτη. Ελευθερία του λόγου δεν υφίσταται πια. Άιντε και καλή τύχη μάγκες».

Δείτε παρακάτω τις δύο αναρτήσεις που έκανε ο Μπαλάφας

Πηγή ogdoo.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Κουτσόπουλος έδιωξε τον Λεωνίδα Μπαλάφα από το Samano Festival!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.