ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος κάνει την Κυριακή «Κατάθεση Ψυχής»

Το πρώτο μέρος της «εξομολόγησής» του στην εκπομπή του Κώστα Μπαλαχούτη στο Κανάλι της Βουλής.
Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος κάνει την Κυριακή «Κατάθεση Ψυχής»

Την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 2 το μεσημέρι, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος κάνει τη δική του «Κατάθεση Ψυχής».

Στέκεται στα βιώματα και τις κορυφαίες στιγμές της πορείας του και «σκιαγραφεί» με το δικό του μοναδικό τρόπο συνοδοιπόρους, συνεργάτες και όχι μόνο.

Ιδιαίτερη σημασία έχουν οι τοποθετήσεις του για στιχουργούς όπως ο Τσάντας, η Ευτυχία, ο Βίρβος, ο Γκάτσος, ο Πυθαγόρας, ο Άκης Πάνου αλλά και για κατοπινούς συνεχιστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Μάνος, Μίκης, Πλέσσας, Ξαρχάκος, Μούτσης, Λοΐζος, Σπανός, Μπιθικώτσης, Καζαντζίδης, Νικολόπουλος, Νταλάρας, Αλεξίου, Μητσιάς και άλλοι διαλεκτοί δε λείπουν από το περισκόπιό του ενώ αναφορές γίνονται και στις δισκογραφικές εταιρείες και τους ηγέτες τους.

Μια Ελλάδα ολάκερη, καλλιτεχνική και κοινωνικοπολιτική, ταξιδεύει στο διάβα των καιρών μέσα απ’ τις μαρτυρίες του.

Είναι η τέταρτη κατά σειρά εκπομπή του Κώστα Μπαλαχούτη στο Κανάλι της Βουλής (έχουν προηγηθεί αυτές για τον Γιώργο Νταλάρα και τον Πετρολούκα Χαλκιά) η οποία μέχρι στιγμής έχει αποσπάσει εξαιρετικά σχόλια και θερμή υποδοχή.

Πηγή: ogdoo.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος κάνει την Κυριακή «Κατάθεση Ψυχής»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.