ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μάλαμας τραγουδά Καλδάρα, Ευτυχία και Στέλιο

Φωτιά μας έχει βάλει ο Σωκράτης Μάλαμας με τα «Σκέτα» του. Ζεσταίνει τις καρδιές μας με το γιατρικό και την ευχαρίστηση που δίνουν η μουσική και τα τραγούδια, παρουσιάζοντας με δυο κιθάρες στιγμές του κλασικού λαϊκού ρεπερτορίου. Μαζί του ο εξαιρετικός συνοδοιπόρος-κιθαρίστας Δημήτρης Λάππας. Μετά την περίφημη ενότητα τραγουδιών του Άκη Πάνου, σειρά έχει ο...
Ο Μάλαμας τραγουδά Καλδάρα, Ευτυχία και Στέλιο

Φωτιά μας έχει βάλει ο Σωκράτης Μάλαμας με τα «Σκέτα» του.

Ζεσταίνει τις καρδιές μας με το γιατρικό και την ευχαρίστηση που δίνουν η μουσική και τα τραγούδια, παρουσιάζοντας με δυο κιθάρες στιγμές του κλασικού λαϊκού ρεπερτορίου.

Μαζί του ο εξαιρετικός συνοδοιπόρος-κιθαρίστας Δημήτρης Λάππας.

Μετά την περίφημη ενότητα τραγουδιών του Άκη Πάνου, σειρά έχει ο Απόστολος Καλδάρας.

Στη δεύτερη -κατά σειρά- ματιά του Μάλαμα στο ρεπερτόριο του μεγάλου βυζαντινού συνθέτη, το λόγο έχει ένα καμηλιέρικο άσμα ασμάτων που είχε ερμηνεύσει ο Στέλιος Καζαντζίδης με υποδειγματικές διφωνίες από τη Λίτσα Διαμάντη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ OGDOO.GR

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μάλαμας τραγουδά Καλδάρα, Ευτυχία και Στέλιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.