ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μαραβέγιας διαθέτει τα έσοδα από τρεις συναυλίες για τους πυρόπληκτους

Αφού μετέθεσε τις τρεις συναυλίες σε νέες ημερομηνίες, έκανε γνωστό ότι θα διαθέσει τα έσοδα υπέρ των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές
Ο Μαραβέγιας διαθέτει τα έσοδα από τρεις συναυλίες για τους πυρόπληκτους

Τα έσοδα από τρεις συναυλίες του που αναβλήθηκαν αλλά τελικά θα διεξαχθούν σε νέες ημερομηνίες, θα διαθέσει ο Κωστής Μαραβέγιας για τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε προγραμματισμένες για αυτή την εβδομάδα τρεις συναυλίες. Συγκεκριμένα την Τετάρτη 25/7 θα έπαιζε στη Ρόδο, στις 27/7 στη Χαλκίδα και στις 28/7 στο Λουτράκι.

Ωστόσο, ο ίδιος αποφάσισε ότι λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους από τις πυρκαγιές δεν θα ήταν σωστό να γίνουν οι συναυλίες και τις μετέθεσε για νέες ημερομηνίες, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους πυρόπληκτους και θα κατατεθούν στον επίσημο λογαριασμό του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου που ανοίχτηκε ειδικά για τους πληγέντες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τραγουδιστή:

«Αγαπημένοι μου τα έσοδα και των τριών αναβληθεισών συναυλιών με νέες ημερομηνίες στη Ρόδο 2/8, Λουτράκι 17/8 και Χαλκίδα 30/8 θα διατεθούν υπέρ των πληγέντων συνανθρώπων μας ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στις ανεπανόρθωτες απώλειες που υπέστησαν.

Ευχή να μην μας ξαναβρεί τέτοια συμφορά, καμία πια ολιγωρία και καθυστέρηση σε τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα αλλά και απαίτηση πια από την Πολιτεία, κανένα καμένο δέντρο να μην μετατραπεί σε τούβλο και μπετόν.

Πενθούμε για τον φριχτό τρόπο που έφυγαν φίλοι, συμπολίτες, συνάνθρωποί μας από δίπλα μας»

Κωστής Μαραβέγιας

Τα χρήματα θα κατατεθούν στον επίσημο λογαριασμό του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου που ανοίχτηκε ειδικά για τους πληγέντες».

Σπουδαία κίνηση από Παπαγιάννη!

Το μήνυμα του Ζήση για τις πυρκαγιές

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μαραβέγιας διαθέτει τα έσοδα από τρεις συναυλίες για τους πυρόπληκτους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.