ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Ματίνα Παγώνη τα έβαλε πάλι με τους άνω των 60 – «Να κάνουν την 4η δόση εμβολίου»

Με τους άνω των 60 τα... έβαλε πάλι η Ματίνα Παγώνη.
H Ματίνα Παγώνη τα έβαλε πάλι με τους άνω των 60 – «Να κάνουν την 4η δόση εμβολίου»

Το… γνωστό τρομοκρατικό «τροπάρι» συνεχίζει η Ματίνα Παγώνη, η οποία σε δηλώσεις που έκανε τα έβαλε με τους 60 ετών και άνω, μιλώντας για τα εμβόλια του κορονοϊού.

Η πίεση για τα εμβόλια ξεκινάει όπως φαίνεται νωρίτερα, με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ να τονίζει πως όσοι έχουν υποκείμενα νοσήματα άνω των 60 πρέπει να κάνουν άμεσα την 4η δόση, δηλαδή άπαντες, γιατί όπως λέει όλοι έχουν προβλήματα υγείας. Μάλλον θα γνωρίζει κάτι παραπάνω…

«Όσοι είναι άνω των 60 ετών με υποκείμενα νοσήματα πρέπει να κάνουν την τέταρτη δόση. Φυσικά, όλοι σε αυτή την ηλικία ή και μεγαλύτεροι ακόμη, κάποιο πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζουν. Γι΄αυτό να μην περιμένουν να εμβολιαστούν το φθινόπωρο αλλά τώρα. H τέταρτη δόση θα τους βοηθήσει να προστατεύσουν τον εαυτό τους και να μην νοσήσουν βαριά. Όσοι έχουν ιστορικό και γνωρίζουν πόσο επιβαρυμένη είναι η υγεία τους, πρέπει να κάνουν την τέταρτη δόση. Οι οδηγίες είναι ξεκάθαρες προς όλους», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας πως «όσοι έχουν κάνει τρεις δόσεις του εμβολίου και νόσησαν, δεν χρειάζεται να εμβολιαστούν τώρα με την τέταρτη δόση».

Βέβαια, όλα αυτά ήρθαν σε αντίθεση με τα όσα είπε σε συνέχεια των δηλώσεών της, καθώς τόνισε πως όλοι πρέπει να πάρουν τα μέτρα προστασίας τους διότι η παραλλαγή Ο5 είναι ιδιαίτερα μεταδοτική, αλλά όχι θανατηφόρα.

Είναι φανερό πλέον πως ο… αγώνας προκειμένου να πείσουν τον κόσμο να κάνει ακόμα μία δόση εμβολίου του κορονοϊού έχει ξεκινήσει νωρίτερα και θα ενταθεί από Σεπτέμβριο όπως όλα δείχνουν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «H Ματίνα Παγώνη τα έβαλε πάλι με τους άνω των 60 – «Να κάνουν την 4η δόση εμβολίου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.