ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μιχάλης Βιολάρης κάνει «Κατάθεση Ψυχής»

Ο σημαντικός μουσικός, Μιχάλης Βιολάρης, ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς ερμηνευτές, σκιαγραφείται, κάνοντας «Κατάθεση Ψυχής». Ο Μιχάλης Βιολάρης, της Ελλάδας και της Κύπρου ξετυλίγει ανάγλυφα τη μεγάλη διαδρομή του στο τραγούδι και ταυτόχρονα χαρίζει δυνατές εκπλήξεις, μέσω του ogdoo.gr. Κάθεται στο πιάνο, θυμάται και… ερμηνεύει όπως μόνο αυτός γνωρίζει. Και ο δεύτερος κύκλος της εκπομπής...
Ο Μιχάλης Βιολάρης κάνει «Κατάθεση Ψυχής»

Ο σημαντικός μουσικός, Μιχάλης Βιολάρης, ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς ερμηνευτές, σκιαγραφείται, κάνοντας «Κατάθεση Ψυχής».

Ο Μιχάλης Βιολάρης, της Ελλάδας και της Κύπρου ξετυλίγει ανάγλυφα τη μεγάλη διαδρομή του στο τραγούδι και ταυτόχρονα χαρίζει δυνατές εκπλήξεις, μέσω του ogdoo.gr.

Κάθεται στο πιάνο, θυμάται και… ερμηνεύει όπως μόνο αυτός γνωρίζει.

Και ο δεύτερος κύκλος της εκπομπής «Κατάθεση Ψυχής» του Κώστα Μπαλαχούτη στο Κανάλι της Βουλής έχει αφήσει αδρά χνάρια.

Χάρις Αλεξίου (σε δύο μέρη), Γιοβάννα, Κλειώ Δενάρδου, Θανάσης Πολυκανδριώτης, Πόπη Αστεριάδη και τώρα Μιχάλης Βιολάρης.

Μιχάλης Βιολάρης: Ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς ερμηνευτές, σκιαγραφείται κάνοντας «Κατάθεση Ψυχής».

Οι γνώσεις του Κώστα Μπαλαχούτη στη δισκογραφία και ο «τρόπος» του, αξιοποιούν τις αφηγήσεις των πηγαίων ερμηνευτών και δημιουργών, καταλήγοντας σε ένα ουσιαστικό, καλλιτεχνικό και συνάμα βαθιά ανθρώπινο «καταστάλαγμα».

Ο Μιχάλης Βιολάρης, είναι ξεχωριστός σε όλα του, και στην πορεία του, και τις συνεργασίες του.

Οι παιδικές μουσικές μνήμες του στην Κύπρο, τα «πατρικά» διδάγματα, ο ερχομός στην Αθήνα, ο Πατσιφάς, η Lyra το Νέο Κύμα, οι μπουάτ, ο Χατζιδάκις, ο Σπανός, ο Κόκοτος, ο Ελύτης, ο Πλέσσας, ο Κριμιζάκης, η Χωματά, η Αστεριάδη και όχι μόνο.

Μέσα από την εξομολόγησή του ερμηνευτή αναδύεται μια ολόκληρη εποχή με τα χρώματα και τα αρώματά της, τις ομορφιές και τα προβλήματά της. Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο ερμηνευτής η πληγή της τουρκικής εισβολής στο νησί του και οι «παρενέργειές» της τον τυραννούν βαθιά ακόμα…

Η «Κατάθεση Ψυχής» του Μιχάλη Βιολάρη θα μεταδοθεί την Κυριακή 14 Μαρτίου στις 2 το μεσημέρι στο Κανάλι της Βουλής.

Η εκπομπή θα προβληθεί σε επανάληψη τη Δευτέρα 15 Μαρτίου, μισή ώρα μετά μεσάνυχτα (ξημέρωμα Τρίτης)

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ανδρέας Μαριανός.

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στο Θέατρο Αλεξάνδρεια του Βασίλη Βλάχου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μιχάλης Βιολάρης κάνει «Κατάθεση Ψυχής»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.