ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μίλτος Πασχαλίδης τραγουδά Χρήστο Νικολόπουλο

Ο Μίλτος Πασχαλίδης παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Έτσι αγαπάω», σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη.
Ο Μίλτος Πασχαλίδης τραγουδά Χρήστο Νικολόπουλο

Ο Μίλτος Πασχαλίδης παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Έτσι αγαπάω», σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη.

Το τραγούδι αποτελεί προάγγελο του ολοκληρωμένου, πρώτου, κύκλου τραγουδιών των δύο δημιουργών που θα κυκλοφορήσει από το Ogdoo Music Group το φθινόπωρο με γενικό τίτλο «Τα Απρόοπτα».

Τα τραγούδια του δίσκου ερμηνεύουν εξαιρετικοί ερμηνευτές:

Μίλτος Πασχαλίδης, Ιουλία Καραπατάκη, Σταμάτης Κραουνάκης, Θοδωρής Κοτονιάς, Ρίτα Αντωνοπούλου, Φοίβος Δεληβοριάς, Γιάννης Κότσιρας, Ασπασία Στρατηγού, Μανώλης Λιδάκης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ελένη Δήμου.

Ο σπουδαίος Χρήστος Νικολόπουλος καταθέτει για μία ακόμη φορά δισκογραφικά το ανεξάντλητο συνθετικό του χάρισμά, που τον έχει αναδείξει σε πολύτιμο κεφάλαιο της ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού. Η συνύπαρξή της μουσικής του με τον εμπνευσμένο συνειρμικό λόγο του Νίκου Αναγνωστάκη, που με τρόπο ρηξικέλευθο, μετουσιώνει σε ποιητικές εικόνες, συναισθήματα και καθημερινά βιώματα, έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός έξοχου κύκλου τραγουδιών με την κλασική έννοια του όρου.

Το τραγούδι «Έτσι αγαπάω», το οποίο θα είναι και το εναρκτήριο του δίσκου «Τα Απρόοπτα», είναι μία ιδιαίτερα τρυφερή μπαλάντα που υμνεί την κραταιά και ταυτόχρονα εύθραυστη ψευδαίσθηση του έρωτα.

«Η αγάπη σου μοιάζει με γυαλί
Εκεί που λάμπει σπάει»

Ο Μίλτος Πασχαλίδης με το διακριτό ηχόχρωμα της φωνής του, που τόσο έχει αγαπήσει το κοινό και την σπάνια εκφραστικότητα της ερμηνείας του, αποδίδει με μοναδικό τρόπο τις λεπτές συναισθηματικές αποχρώσεις του τραγουδιού.

Την ενορχήστρωση του δίσκου «Τα Απρόοπτα» υπογράφει ο πολυτάλαντος Φώτης Σιώτας σε συνεργασία με τον Χρήστο Νικολόπουλο και την επιμέλεια παραγωγής ο Βασίλης Νικολόπουλος, ο οποίος έφερε σε πέρας και τις απαιτητικές διαδικασίες της Ηχογράφησης- Μίξης και Μastering.

Το τραγούδι «Έτσι αγαπάω» που έχει οπτικοποιήσει ατμοσφαιρικά ο Άκης Χρήστου κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μίλτος Πασχαλίδης τραγουδά Χρήστο Νικολόπουλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.