ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος μετέφερε το Άγιο Φως στο Νοσοκομείο Σύρου (pic)

Σύρος: Το φυλασσόμενο και αενάως τροφοδοτούμενο στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Σωτήρος στην Ερμούπολη Άγιο Φως μετέφερε χθες το βράδυ, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ στο Βαρδάκειο και Πρώιο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου. Το παρέδωσε στον Διοικητή του Μιχάλη Ζουλουφό, με την παρουσία του Διευθυντή κ. Τρίτζαλη, της Προέδρου των εργαζομένων κ. Καλογεράκη και του...
Ο Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος μετέφερε το Άγιο Φως στο Νοσοκομείο Σύρου (pic)

Σύρος: Το φυλασσόμενο και αενάως τροφοδοτούμενο στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Σωτήρος στην Ερμούπολη Άγιο Φως μετέφερε χθες το βράδυ, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ στο Βαρδάκειο και Πρώιο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

Το παρέδωσε στον Διοικητή του Μιχάλη Ζουλουφό, με την παρουσία του Διευθυντή κ. Τρίτζαλη, της Προέδρου των εργαζομένων κ. Καλογεράκη και του Τομεάρχη Νοσηλευτικών Υπηρεσιών κ. Ευκαρπίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάσταση: Απίστευτες εικόνες απ’ όλη την Ελλάδα!

Κατά τη διάρκεια της παράδοσης ευχήθηκε να αποτελέσει ελπίδα και στήριγμα για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου και τους νοσηλευόμενους σ’ αυτό και προσέφερε σε όλους κόκκινα αυγά.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου ευχαρίστησαν ιδιαιτέρως τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’ τόσο για την παραμυθητική αυτή πρωτοβουλία του, όσο και για τη συνεχή στήριξή του προς το Νοσηλευτικό αυτό Ίδρυμα, και του ευχήθηκαν για την Ανάσταση του Κυρίου.

Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος μετέφερε το Άγιο Φως στο Νοσοκομείο Σύρου (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.