ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μητσοτάκης διέγραψε από τη ΝΔ τον δήμαρχο Αργους , Δημήτρη Καμπόσο

Για συνεχιζόμενες υβριστικές δηλώσεις κατά του Γιάννη Μπουτάρη
Ο Μητσοτάκης διέγραψε από τη ΝΔ τον δήμαρχο Αργους , Δημήτρη Καμπόσο

Σε κίνηση που σπάνια κάνει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέγραψε από τη Ν.Δ.ν τον δήμαρχο Άργους, Δημήτρη Καμπόσο. 

Αφορμή ήταν οι νέες δηλώσεις του κ. Καμπόσου κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του κόμματος αναφέρει: «Oι σημερινές αναφορές του δημάρχου Άργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος».

Ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος είχε κάνει προ ημερών ανάρτηση στο facebook με την οποία δικαιολογούσε την επίθεση στο Γιάννη Μπουτάρη (σ.σ. είχε γράψει χαρακτηριστικά: αυτή είναι η μοίρα των ΠΡΟΔΟΤΩΝ), και σήμερα προχώρησε σε νέα χυδαία επίθεση εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Καμπόσος προχώρησε σε αντισημιτικά σχόλια λέγοντας ότι όσα λέει ο Γιάννης Μπουτάρης τα λέει επειδή είναι αρεστός των Εβραίων και… φοράει το καπελάκι.

«Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης. Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει τον Καμμένο ότι δεν το γουστάρει και ότι είναι χοντρός. Ότι θέλει ξύλο ο μητροπολίτης Πειραιώς και μύρια χίλια άλλα.
Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς επειδή δε φοράμε το καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι
», λέει χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα ο Δημήτρης Καμπόσος.

Εν συνεχεία, εξαπέλυσε και νέα επίθεση κατά του κ. Μπουτάρη, χαρακτηρίζοντας τον «γέρο φουκαρά» και λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι έχει ταραγμένο νου.

«Ποιος είπε να τον δείρουν αυτόν τον φουκαρά τον γέρο; Ένας άνθρωπος 90 χρονών είναι ο οποίος έχει ταραγμένο νου. Όταν έδινε τις συνεντεύξεις μέσα από τα μπουρδέλα ήταν καλά. Έχει προσβάλλει τη Θεσσαλονίκη βάναυσα αυτός ο άνθρωπος. Θέλω να δω τι θα κάνει ο λαός της Θεσσαλονίκης στις επόμενες εκλογές», γράφει χαρακτηριστικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μητσοτάκης διέγραψε από τη ΝΔ τον δήμαρχο Αργους , Δημήτρη Καμπόσο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.