ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μουστακίδης του ΠΑΣΟΚ και το κοινό αριστεράς και ΠΑΟΚτσήδων

Ρεσιτάλ του Ευκλείδη Τσακαλώτου σε απάντησή του προς τον Γιάννη Κουτσούκο
Ο Μουστακίδης του ΠΑΣΟΚ και το κοινό αριστεράς και ΠΑΟΚτσήδων

Η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ είναι γνωστή. Δεν κρύβεται. Και αυτό φάνηκε και τη Δευτέρα (26/3), όταν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απάντησε στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Κουτσούκο σε ερώτηση που αφορούσε τον νέο επικεφαλής του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής, Φραγκίσκο Κουτεντάκη. Κατάφερε να συνδυάσει τους «ασπρόμαυρους» και τον… Μoυστακίδη τονίζοντας πως πήρε μία πολύ καλή πάσα.

«Η αριστερά και οι ΠΑΟΚτσήδες έχουν ένα κοινό. Είναι μεγαλόκαρδοι, ποτέ δεν έχουν μικροπρέπεια και ως ΠΑΟΚτσής μπορώ να δεχθώ ότι ο καλύτερος πασαδόρος στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ δεν ήταν κάποιος ΠΑΟΚτσής, αλλά ο Μουστακίδης που όπως ξέρετε έδινε φοβερές πάσες και κάρφωναν οι άλλοι.

Τέτοια ερώτηση που κάνει ο κ. Κουτσούκος είναι σε τέτοιο επίπεδο που μπορούμε να τον λέμε από δω και πέρα “ο Μουστακίδης του ΠΑΣΟΚ”. Μου δίνει την μεγάλη ευκαιρία να εξηγήσω την τεράστια διαφορά διαδικασίας στο τι γινόταν παλιότερα και τι γίνεται τώρα. Θυμάμαι ότι η κ. Μπαλφούσια πριν τον κ. Λιαργκόβα έκανε μία έκθεση που έλεγε ότι δεν είναι βιώσιμο το χρέος και ο κ. Βενιζέλος την έδιωξε την άλλη μέρα επειδή σε μια έκθεση έλεγε ότι δεν είναι βιώσιμο το χρέος. Λάθος ή σωστά την άλλη μέρα την έδιωξαν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τσακαλώτος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μουστακίδης του ΠΑΣΟΚ και το κοινό αριστεράς και ΠΑΟΚτσήδων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.