ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο νέος κανονισμός της ΕΕ για τις πτήσεις (vid)

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενημέρωσε για τους νέους κανονισμούς που θα υπάρχουν στις πτήσεις. Στον οδηγό που εκδόθηκε από την ΕΕ περιγράφονται αναλυτικά όλες οι διαδικασίες που θα γίνονται πριν και κατά τη διάρκεια μιας πτήσης. Σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό, οι επιβάτες θα πρέπει να κάνουν μια δήλωση πριν από την πτήση, μια διαδικασία που...
Ο νέος κανονισμός της ΕΕ για τις πτήσεις (vid)

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενημέρωσε για τους νέους κανονισμούς που θα υπάρχουν στις πτήσεις. Στον οδηγό που εκδόθηκε από την ΕΕ περιγράφονται αναλυτικά όλες οι διαδικασίες που θα γίνονται πριν και κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.

Σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό, οι επιβάτες θα πρέπει να κάνουν μια δήλωση πριν από την πτήση, μια διαδικασία που θα γίνετε πριν από το check in και όπου θα δηλώνεται εάν έχουν νοσήσει από τον Covid -19 ή όχι.

Επίσης, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, θα πρέπει να γίνεται αλλαγή μάσκας έπειτα από 4 ώρες ενώ οι εργαζόμενοι θα πρέπει να φορούν μάσκα, γάντια και ειδικές προστατευτικές στολές που θα αλλάζουν συχνά.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της πτήσης κενές θα είναι οι δύο τελευταίες σειρές των καθισμάτων και η αποβίβαση των ύποπτων κρουσμάτων θα γίνεται αφού φύγουν οι επιβάτες.

 

ΕΕ- Αναλυτικά οι επιβάτες οφείλουν:

-Να κάνουν δήλωση για τον κορονοϊό πριν πετάξουν –

-Αλλαγή μάσκας έπειτα από 4 ώρες

Το πλήρωμα των αεροπλάνων πρέπει:

-Να φορά μάσκα, γάντια και τις στολές του

-Οι στολές πρέπει να αλλάζονται καθημερινά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο νέος κανονισμός της ΕΕ για τις πτήσεις (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.