Άρχισε το «παιχνίδι των ευθυνών» για την ταλαιπωρία στην Αττική. Στο στόχαστρο ο Γιώργος Πατούλης. Ο Νίκος Χαρδαλιάς στη θέση του;

Άρχισε το «παιχνίδι των ευθυνών» για την ταλαιπωρία χιλιάδων ανθρώπων στην Αττική. Στο στόχαστρο ο Γιώργος Πατούλης.

Ξεκινάμε από τα βασικά. Για το επιτελικό μπάχαλο που επικράτησε κατά την διάρκεια της διαχείρισης της σφοδρής χιονοκαταιγίδας που έπληξε την Αττική θα αποδοθούν ευθύνες. Ή τουλάχιστον πρέπει. Το ερώτημα είναι ποιος τελικά θα πληρώσει το «μάρμαρο»;

Την ώρα που ένας πρωθυπουργός celebrity και υπουργοί πανελίστες βρίσκονται σε πινγκ πονγκ ευθυνών, η οργή για την όλη κατάσταση είναι μεγάλη. Μην ξεχνάμε πως ναι, πρόκειται για ένα ακραίο φαινόμενο, το οποίο ωστόσο κάθε άλλο παρά έκτακτο ήταν.

Επίσης, η περίφημη έκφραση «σε ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός» φαίνεται να μην λειτούργησε. Φανταστείτε δηλαδή τι θα συνέβαινε εάν ΔΕΝ ήταν… προετοιμασμένη η Πολιτική Προστασία.

Πάμε λοιπόν στην επόμενη μέρα. Διαβάσατε στο Sportime για την παραδοχή πως ο Μητσοτάκης και ο Πατούλης δε φταίνε ποτέ! Πόσο ασφαλής όμως είναι ο Περιφερειάρχης Αττικής;

Κι αυτό διότι η ρήξη με του Μαξίμου φαίνεται να μην είναι μακριά. Έτσι λοιπόν η Νέα Δημοκρατία δεν επιθυμεί μια νέα υποψηφιότητα για την Αττική.

Αντίθετα, ο πρώην υπουργός Πολιτικής Προστασίας και νυν υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, φαντάζει ως το ιδανικό πρόσωπο για την νέα εποχή.

Φυσικά ο Γιώργος Πατούλης εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα ισχυρός και η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας δεν θα τολμήσει να κατεβάσει άλλο ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια, εκτός και αν στο παρασκήνιο υπάρξει συμφωνία για άλλο πόστο για τον νυν Περιφερειάρχη.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο