ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ο νέος περιφερειάρχης Αττικής μετά το φιάσκο; Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις

Άρχισε το «παιχνίδι των ευθυνών» για την ταλαιπωρία χιλιάδων ανθρώπων στην Αττική. Στο στόχαστρο ο Γιώργος Πατούλης.
Ο Νίκος Χαρδαλιάς ο νέος περιφερειάρχης Αττικής μετά το φιάσκο; Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις

Ξεκινάμε από τα βασικά. Για το επιτελικό μπάχαλο που επικράτησε κατά την διάρκεια της διαχείρισης της σφοδρής χιονοκαταιγίδας που έπληξε την Αττική θα αποδοθούν ευθύνες. Ή τουλάχιστον πρέπει. Το ερώτημα είναι ποιος τελικά θα πληρώσει το «μάρμαρο»;

Την ώρα που ένας πρωθυπουργός celebrity και υπουργοί πανελίστες βρίσκονται σε πινγκ πονγκ ευθυνών, η οργή για την όλη κατάσταση είναι μεγάλη. Μην ξεχνάμε πως ναι, πρόκειται για ένα ακραίο φαινόμενο, το οποίο ωστόσο κάθε άλλο παρά έκτακτο ήταν.

Επίσης, η περίφημη έκφραση «σε ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός» φαίνεται να μην λειτούργησε. Φανταστείτε δηλαδή τι θα συνέβαινε εάν ΔΕΝ ήταν… προετοιμασμένη η Πολιτική Προστασία.

Πάμε λοιπόν στην επόμενη μέρα. Διαβάσατε στο Sportime για την παραδοχή πως ο Μητσοτάκης και ο Πατούλης δε φταίνε ποτέ! Πόσο ασφαλής όμως είναι ο Περιφερειάρχης Αττικής;

Κι αυτό διότι η ρήξη με του Μαξίμου φαίνεται να μην είναι μακριά. Έτσι λοιπόν η Νέα Δημοκρατία δεν επιθυμεί μια νέα υποψηφιότητα για την Αττική.

Αντίθετα, ο πρώην υπουργός Πολιτικής Προστασίας και νυν υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, φαντάζει ως το ιδανικό πρόσωπο για την νέα εποχή.

Φυσικά ο Γιώργος Πατούλης εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα ισχυρός και η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας δεν θα τολμήσει να κατεβάσει άλλο ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια, εκτός και αν στο παρασκήνιο υπάρξει συμφωνία για άλλο πόστο για τον νυν Περιφερειάρχη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Νίκος Χαρδαλιάς ο νέος περιφερειάρχης Αττικής μετά το φιάσκο; Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.