ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Παπαχριστόπουλος μένει στη Βουλή!

Δεν παραιτήθηκε από την έδρα του προκειμένου να ψηφίσει το πρωτόκολλο ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ
Ο Παπαχριστόπουλος μένει στη Βουλή!

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος επισκέφτηκε το γραφείο του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και ενώ οι πληροφορίες τον ήθελαν να παραιτείται, τελικώς διατηρεί την έδρα του.

Ο λόγος που το κάνει είναι για να ψηφίσει το πρωτόκολλο του ΝΑΤΟ για την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στους κόλπους της.

Ο βουλευτής που έχει εκλεγεί με τους ΑΝΕΛ, δήλωσε βγαίνοντας από το γραφείο του Βούτση: «Δεν είμαι ήρωας. Τα δανεικά τα επιστρέφω».

Υπενθυμίζεται ότι ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος έδωσε θετική ψήφο στη συμφωνία των Πρεσπών, διαφωνώντας με τον Πάνο Καμμένο και είχε προαναγγείλει ότι θα αποχωρήσει παραδίδοντας την έδρα του. Αυτό φαίνεται πως θα το κάνει μετά την ψήφο του.

Εφόσον αυτό συμβεί τις επόμενες ημέρες, τη θέση του στο Κοινοβούλιο θα λάβει ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος και θα διατηρήσει την έδρα.

Πηγή: news247.gr

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Παπαχριστόπουλος μένει στη Βουλή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.