ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Παύλος Μαρινάκης «ξέπλυνε» τον Άδωνι και το ρεσιτάλ αθλιότητας για τα Τέμπη: «Παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις του»

Σε διπλό ταμπλό η κοροϊδία: Από τη μία ο Παύλος Μαρινάκης κάλυψε τις αθλιότητες Γεωργιάδη και από την άλλη τον «άδειασε» με την αποδοχή εξεταστικής για τα Τέμπη!
Ο Παύλος Μαρινάκης «ξέπλυνε» τον Άδωνι και το ρεσιτάλ αθλιότητας για τα Τέμπη: «Παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις του»

Χαμένα δείχνει να τα έχει το Μαξίμου μπροστά στη γενικευμένη κατακραυγή που ξέσπασε με τις χυδαίες δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη που υποστήριξε ότι η έρευνα για τα Τέμπη ανήκει στα θέματα που δεν αφορούν κανέναν στην Ελλάδα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να συμμαζέψει το επικοινωνιακό κόστος γι’ αυτές τις απάνθρωπες δηλώσεις, έπαιξε άμυνα σε… διπλό ταμπλό:

Aπό τη μία κάλυψε τον Άδωνι λέγοντας ότι… παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις του, και από την άλλη τον «άδειασε», αφού η κυβέρνηση για να διασκεδάσει τις αλγεινές εντυπώσεις άναψε πράσινο φως στην πρόταση του ΚΚΕ για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση της τραγωδία των Τεμπών. Κοντολογίς, το Μαξίμου υπό το βάρος της κατακραυγής δέχτηκε να γίνει εξεταστική, ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης στις εμετικές δηλώσεις του υποστήριξε ότι οι εξεταστικές δεν ενδιαφέρουν κανέναν και ότι όσοι τις ζητούν κάνουν «αντιπολιτευτική φασαρία»! 

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίστηκε, αφού και ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης επικαλέστηκε τα λεγόμενα του κυβερνητικού εκπροσώπου για να επισημάνει πως συναινεί με την πρόταση του ΚΚΕ, ενώ λίγες ώρες πριν, έλεγε ότι τα κόμματα που ζητούν εξεταστική – «αυτοκτονούν» πολιτικά γιατί ασχολούνται με ασήμαντα θέματα!

Αυτός είναι ο ορισμός της διγλωσσίας και της υποκρισίας, από μια κυβέρνηση που κρύβεται μονίμως πίσω από το δάχτυλό της και αρνείται να απολογηθεί στον ελληνικό λαό. Ο Παύλος Μαρινάκης ξέπλυνε τις κατάπτυστες δηλώσεις Γεωργιάδη σιγοντάροντας τις επικοινωνιακές κωλοτούμπες που έκανε για να απολογηθεί, και την ίδια στιγμή ισχυρίστηκε πως «μας απασχολεί και πολύ» το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και γι’ αυτό η βουλευτική ομάδα της ΝΔ θα ψηφίσει υπέρ της σύστασης εξεταστικής Επιτροπής.

«Αλίμονο αν δεν μας απασχολούσε το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Μας απασχολεί και πολύ μάλιστα και απασχολεί και το σύνολο της κοινωνίας. Αυτό το αποδεικνύουν και οι κινήσεις και οι ενέργειες της κυβέρνησης και τις εξαγγελίες που έκανε ο πρωθυπουργός, που από την πρώτη στιγμή ανέλαβε και μερίδιο διαχρονικών ευθυνών, ακόμα και προηγούμενων κυβερνήσεων…», δήλωσε ο κ. Μαρινάκης στην Ενημέρωση Συντακτών.

Φυσικά το «μερίδιο διαχρονικών ευθυνών» που ανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μια άχρηστη πολιτική αερολογία, αφού δεν έχει απολύτως κανένα βάρος σε επίπεδο απόδοσης πολιτικών ευθυνών. Μη μπορώντας να συμμαζέψει τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο Παύλος Μαρινάκης ως πολιτικό «στόμα» του Κ. Μητσοτάκη, πέταξε ένα και μοναδικό «καρφί» προς τον Άδωνι, υπενθυμίζοντας την προτροπή του πρωθυπουργού: «να προσέχουν πολύ το σύνολο των στελεχών της κυβέρνησης και τις διατυπώσεις τους γιατί πολλές φορές υπάρχει ο κίνδυνος της παρερμηνείας».

Αμέσως μετά το μικρό «καρφί» που φανέρωσε ότι οι αποτρόπαιες δηλώσεις Γεωργιάδη προκάλεσαν μεγάλη εσωκομματική μουρμούρα τις τελευταίες ώρες, ο κ. Μαρινάκης ξεκίνησε το πρόγραμμα… ξεπλύματος του υπουργού Εργασίας.

Για να κάμψει τις αντιδράσεις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως: «είδατε και σήμερα ότι ο υπουργός το είπε και ανέλαβε την ευθύνη του για τη δήλωσή του η οποία παρερμηνεύθηκε, το ξεκαθάρισε και απάντησε». 

«Ο υπουργός ζήτησε συγγνώμη για την αποστροφή του λόγου του – υπήρχε σίγουρα και μία απόδοση του λόγου του διαφορετική – το ξεκαθάρισε αυτό όπως άπαντες το πιστεύουμε αυτό  στην κυβέρνηση στη ΝΔ – ότι προφανώς και μας απασχολεί το ζήτημα αυτό αλίμονο αν δεν μας απασχολούσε αυτή η τραγωδία» είπε ο κ. Μαρινάκης παρέχοντας πλήρη κάλυψη στις αναίσχυντες δηλώσεις Άδωνι που πρόσβαλαν ευθέως τη μνήμη των νεκρών στα Τέμπη και το πένθος των οικογενειών τους. Εντωμεταξύ στην πραγματικότητα ο Άδωνις δεν  ζήτησε καμία ουσιαστική συγγνώμη από τις οικογένειες των νεκρών, αλλά ενέμεινε στις εμετικές δηλώσεις του.

«Έδωσε τις σχετικές εξηγήσεις αποκατέστησε αυτό το οποίο είπε, έχει σημασία να προχωρήσει η συζήτηση όπως και σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ολοκληρώνοντας τη… μπουγάδα του ξεπλύματος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Παύλος Μαρινάκης «ξέπλυνε» τον Άδωνι και το ρεσιτάλ αθλιότητας για τα Τέμπη: «Παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις του»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Ορφανίδης

Ο Αλέξανδρος Ορφανίδης αρθρογραφεί στο Sportime.GR από τα τέλη του 2021, επισημαίνοντας με τα άρθρα του, τα δεινά της ελληνικής κοινωνίας.