ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΠΣΑΠ στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων του Σκαραμαγκά

Κοινές δράσεις από τον ΠΣΑΠ, τον τον διεθνή μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Eleven Campaign» και την μη κυβερνητική οργάνωση «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ»
Ο ΠΣΑΠ στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων του Σκαραμαγκά

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων ποδοσφαιριστών, ο διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Eleven Campaign» και η μη κυβερνητική οργάνωση «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ» συνεχίζουν τις κοινές τους δράσεις στο πλαίσιο της καμπάνιας «#Goal4Hope» και όλοι μαζί έβαλαν ακόμη ένα γκολ… για καλό σκοπό.

Μέλη των τριών οργανισμών επισκέφθηκαν το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στον Σκαραμαγκά και ενημερώθηκαν για τις συνθήκες διαβίωσης των συνανθρώπων μας που φιλοξενεί.

Εκ μέρους του Π.Σ.Α.Π. και των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παναγιώτης Κόρμπος, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Γεωργίου, ο ταμίας Γιάννης Λαζανάς και οι Χρήστος Αλμπάνης, Γιώργος Μασούρας, Φιόρι Ντουρμισάι, Θανάσης Παπαγεωργίου.

Η εκδήλωση ήταν πολυδιάστατη και είχε ως στόχο την εκπαίδευση των μικρών παιδιών που διαμένουν στο Κέντρο, μέσω αθλητικών ασκήσεων που ενισχύσουν την ομαδικότητα και την επικοινωνία.

Στην συνέχεια υπήρξε σεμινάριο από τους φοιτητές του Athens dental Student Association για τη στοματική αγωγή, ενώ χορηγήθηκε και αθλητικού υλικού.

Κοινός σκοπός των δράσεων αυτών είναι η στήριξη και βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και να σταλεί το «μήνυμα» πως οι ποδοσφαιριστές όχι μόνο δεν μένουν αμέτοχοι, αλλά… σκοράρουν για την ελπίδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο ΠΣΑΠ στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων του Σκαραμαγκά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.