ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο «Ρουβίκωνας» κάνει στρατολόγηση νέων μελών μέσω Facebook (pic)

Ο Ρουβίκωνας καλεί σε συστράτευση και προειδοποιεί: «ακόμα δεν είδατε τίποτα»… Η γνωστή αναρχική συλλογικότητα επιχειρεί να αποκτήσει λαϊκό έρεισμα, ενώ ηγετικό της στέλεχος κάνει στρατολόγηση νέων μελών μέσω διαδικτύου και δίνει «ραντεβού για επαφή με την ομάδα» κάθε Δευτέρα στον κινηματογράφο ΒΟΞ στα Εξάρχεια. Αναλυτικά το «κάλεσμα» του ηγετικού μέλους του Ρουβίκωνα: «ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ...
Ο «Ρουβίκωνας» κάνει στρατολόγηση νέων μελών μέσω Facebook (pic)

Ο Ρουβίκωνας καλεί σε συστράτευση και προειδοποιεί: «ακόμα δεν είδατε τίποτα»…

Η γνωστή αναρχική συλλογικότητα επιχειρεί να αποκτήσει λαϊκό έρεισμα, ενώ ηγετικό της στέλεχος κάνει στρατολόγηση νέων μελών μέσω διαδικτύου και δίνει «ραντεβού για επαφή με την ομάδα» κάθε Δευτέρα στον κινηματογράφο ΒΟΞ στα Εξάρχεια.

Αναλυτικά το «κάλεσμα» του ηγετικού μέλους του Ρουβίκωνα:

«ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ.

Για επαφή με την ομάδα κάθε Δευτέρα 18:00-20:00 στο κοινωνικό κέντρο ΒΟΞ στην πλατεία Εξαρχείων Αραχώβης και Θεμιστοκλέους».

Όσο για την επίθεση της αναρχικής ομάδας στο ΣτΕ, το ηγετικό μέλος της προειδοποιεί αναφέροντας χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων: «ακόμα δεν είδατε τίποτα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο «Ρουβίκωνας» κάνει στρατολόγηση νέων μελών μέσω Facebook (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.