ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Στινγκ πήρε τη σκούπα στη συναυλία στο Ηρώδειο! (vid)

Ο Στινγκ δεν ήθελε με τίποτα να απογοητεύσει τους φίλους του και να ματαιώσει την sold out συναυλία του στο Ηρώδειο. Η βροχή του περασμένου Σαββάτου έκανε την παράσταση να καθυστερήσει για λίγο και τότε ο γνωστός καλλιτέχνης δεν δίστασε να πάρει μια σκούπα για να απομακρύνει τα νερά απ’ τη σκηνή. Να σημειωθεί ότι,...
Ο Στινγκ πήρε τη σκούπα στη συναυλία στο Ηρώδειο! (vid)

Ο Στινγκ δεν ήθελε με τίποτα να απογοητεύσει τους φίλους του και να ματαιώσει την sold out συναυλία του στο Ηρώδειο.

Η βροχή του περασμένου Σαββάτου έκανε την παράσταση να καθυστερήσει για λίγο και τότε ο γνωστός καλλιτέχνης δεν δίστασε να πάρει μια σκούπα για να απομακρύνει τα νερά απ’ τη σκηνή.

Να σημειωθεί ότι, νωρίτερα ο Στινγκ είχε αποθεώσει την Ελλάδα, όταν παραβρέθηκε νωρίτερα στα αποκαλυπτήρια ενός υφαντού έργου τέχνης, με ιδιαίτερο συμβολισμό και με την επιγραφή «Αγαπώ την Ελλάδα», που τοποθετήθηκε στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

«Οι Έλληνες μας έδειξαν πώς να αντιμετωπίζουμε τους πρόσφυγες όταν οι άλλοι άνθρωποι κατασκεύαζαν τείχη», σχολίασε ο Βρετανός εγκωμιάζοντας τη στάση της χώρας μας στο προσφυγικό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Στινγκ πήρε τη σκούπα στη συναυλία στο Ηρώδειο! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.