ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Θεοδωράκης «αποχαιρέτησε» τον Γλέζο: «Αιώνιο Σύμβολο Ελευθερίας!» (vid)

Ο Μίκης Θεοδωράκης, με ένα συγκινητικό μήνυμα επέλεξε να πει το δικό του αντίο στον Μανώλη Γλέζο, ο οποίος έφυγε σήμερα (30/3) από τη ζωή. Ο αγωνιστής της αριστεράς, Μανώλης Γλέζος, άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή, λόγω καρδιακής ανεπάρκειας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μανώλης Γλέζος: Αυτός ήταν ο μεγάλος αγωνιστής της Αριστεράς (vid) Ο παγκοσμίου φήμης...
Ο Θεοδωράκης «αποχαιρέτησε» τον Γλέζο: «Αιώνιο Σύμβολο Ελευθερίας!» (vid)

Ο Μίκης Θεοδωράκης, με ένα συγκινητικό μήνυμα επέλεξε να πει το δικό του αντίο στον Μανώλη Γλέζο, ο οποίος έφυγε σήμερα (30/3) από τη ζωή.

Ο αγωνιστής της αριστεράς, Μανώλης Γλέζος, άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή, λόγω καρδιακής ανεπάρκειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μανώλης Γλέζος: Αυτός ήταν ο μεγάλος αγωνιστής της Αριστεράς (vid)

Ο παγκοσμίου φήμης συνθέτης πληροφορήθηκε για την απώλεια του και έστειλε το δικό του μήνυμα προκειμένου να τον αποχαιρετήσει.

«Ο Μανώλης Γλέζος ξέσκισε την Σβάστικα και τυλίχτηκε την Ελληνική Σημαία. Ταυτίστηκε με τον Λαό μας. Αιώνιο Σύμβολο Ελευθερίας!», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Θεοδωράκης «αποχαιρέτησε» τον Γλέζο: «Αιώνιο Σύμβολο Ελευθερίας!» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.