ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Βαγγέλης Τσάπας για το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα

Μεγάλη συνέντευξη, σχετικά με το κρυπτονόμισμα, έδωσε στην έκδοση The Athenian ο CEO της HNC Revolution, Βαγγέλης Τσάπας.
Ο Βαγγέλης Τσάπας για το  πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα

Μεγάλη συνέντευξη, σχετικά με το κρυπτονόμισμα, έδωσε στην έκδοση The Athenian ο CEO της HNC Revolution, Βαγγέλης Τσάπας.

Το HNC είναι το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα. Πρόσφατα, σε συνέντευξη με τον κ.Τσάπα, προσπαθήσαμε να ξεκαθαρίσουμε στον κόσμο την εικόνα που έχει σχετικά με αυτή την εξέλιξη. Ο CEO της HNC Revolution ήταν πολύ κατατοπιστικός, απαντώντας στις πιο απλές απορίες των πολιτών.

Το ίδιο έκανε και στη συνέντευξή του στον Διονύση Πολίτη. Θα πρέπει βέβαια να υπενθυμίσουμε ότι ο Βαγγέλης Τσάπας ασχολείται πολύ με το μπάσκετ. Και η εταιρεία του είναι χορηγός και υποστηρικτής στην εξαιρετική προσπάθεια του Ιωνικού Νίκαιας στην Basket League.

Τα βασικά σημεία της συνέντευξης αναφέρουν τα εξής:

-Τα αποκεντρωμένα νομίσματα είναι ανθεκτικά στη λογοκρισία, αλλά ακόμη περισσότερο, είναι σχεδόν αδύνατο να απενεργοποιηθούν

-Το HNC είναι ένα έργο εκκίνησης όχι με επιτυχία 100% αλλά- το πιο σημαντικό -με μια σταθερή, αξιόπιστη, ασφαλή και αποδεδειγμένη τεχνολογία.

-Σήμερα, είμαι πεπεισμένος ότι τα ψηφιακά νομίσματα είναι το μέλλον της παγκόσμιας οικονομίας και ότι πρόκειται να αναλάβουν το μεγαλύτερο μέρος των μελλοντικών συναλλαγών του κόσμου.

-Κύριος στόχος είναι να γίνει το HNC ο καταλύτης ενός νέου οικοσυστήματος που γεφυρώνει τον ψηφιακό και συμβατικό κόσμο.

-Η εισαγωγή του HNC σε τομείς όπως ο τουρισμός θα είναι  το κύριο μέλημα μας.

-Το HNC σχεδιάζει να γίνει αποδεκτό από εκατομμύρια εμπόρους σε παγκόσμια κλίμακα. Αναμφισβήτητα, με την είσοδο του HNC στην πραγματική οικονομία, θα δώσει τεράστια αξία στους

Επενδυτές. Καθώς επίσης και να δημιουργήσει μια διαρκής ζήτηση μέσω των συνεργασιών της, με ομάδες καταστημάτων μεγάλης αλυσίδας και κλειδιών – λογαριασμών.

Η συνέντευξη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Βαγγέλης Τσάπας για το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.