ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΑΕΔ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα της Google

ΟΑΕΔ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα της Google: Οι οριστικοί πίνακες κατάταξης των ωφελουμένων για το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης της Google, με πιστοποίηση ανέργων ηλικίας έως 29 ετών αναρτήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr. Αναρτήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 οι οριστικοί πίνακες κατάταξης των ωφελουμένων και αποκλειομένων για...
ΟΑΕΔ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα της Google

ΟΑΕΔ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα της Google: Οι οριστικοί πίνακες κατάταξης των ωφελουμένων για το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης της Google, με πιστοποίηση ανέργων ηλικίας έως 29 ετών αναρτήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr.

Αναρτήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 οι οριστικοί πίνακες κατάταξης των ωφελουμένων και αποκλειομένων για το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης με πιστοποίηση ανέργων ηλικίας έως 29 ετών στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr.

Η κατάρτιση των πινάκων πραγματοποιήθηκε κατά σειρά προτεραιότητας και με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της δημόσιας πρόσκλησης, κατόπιν της εξέτασης των ενστάσεων.

Η νέα δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας ΟΑΕΔ-Google Ελλάδας και περιλαμβάνει την κατάρτιση μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Coursera, που προσφέρεται δωρεάν από τη Google στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, σε τέσσερεις τομείς ψηφιακών δεξιοτήτων υψηλής ζήτησης που οδηγούν στην απόκτηση των εξής πιστοποιητικών:

IT Support Specialist Certificate (τεχνική υποστήριξη πληροφορικής)

UX Designer Certificate (σχεδιασμός εμπειρίας χρήστη)

Project Manager Certificate (διαχείριση έργου)

Data Analyst Certificate (ανάλυση δεδομένων)

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του παρόντος προγράμματος και εφόσον πληρούν τις λοιπές προϋποθέσεις, οι ωφελούμενοι άνεργοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα επιδοτούμενης απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας, το οποίο σχεδιάζει ο ΟΑΕΔ. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν στο επόμενο διάστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο του Οργανισμού www.oaed.gr

Πηγή: dikaiologitika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΑΕΔ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα της Google», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.